Pohjoismaisen vastarintaliikkeen salainen kerhotila löydetty

kerhotila

Pohjoismainen vastarintaliike on vuoden 2015 lokakuusta lähtien pyörittänyt kerhotilaa salaisessa sijainnissa “pääkaupunkiseudulla”. Koti-nimisessä kerhotilassa on järjestetty tappeluharjoituksia ja muutamia tapahtumia, ja sitä käytetään järjestön varasto- ja kokoontumistilana. Poliisi on aiemmin kieltäytynyt antamasta kerhotilan tietoja julkisuuteen natsien toimintarauhan takaamiseksi.

Varis-verkosto on paikallistanut kerhotilan keravalaiselle teollisuusalueelle. Kerhotila sijaitsee Jäspilän teollisuusalueella osoitteessa Jäspilänkatu 19. Teollisuuskiinteistöä hallinnoiva taloyhtiö on Kiinteistö Oy Keravan Jäspilänkulma. Alla on taloyhtiön yhteystiedot:

Kiinteistö Oy Keravan Jäspilankulma
0414518701

Santaniitynkatu 4 A 2
04250 Kerava

kerava1
jaspila1
Pohjoismainen vastarintaliike PVL on väkivaltainen, äärimmäisen ideologinen ja hierarkkisesti johdettu maanlaajuinen natsijärjestö. Voit lukea lisää Pohjoismaisesta vastarintaliikkeestä seuraavista artikkeleista:

EDIT: Artikkelista poistettiin taloyhtiön hallituksen jäsenten nimet sen jälkeen, kun saimme tiedon vuokrasopimuksen irtisanomisesta.