Natsien kerhotilan vuokrasopimus irtisanottu

Uusnatsijärjestö Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) pyöritti kerhotilaa salaisessa sijainnissa “pääkaupunkiseudulla” vuoden 2015 lokakuusta lähtien. Varis paikallisti kerhotilan teollisuuskiinteistöön Jäspilän teollisuusalueella Keravalla, ja julkaisi kerhotilan osoitteen sunnuntaina 5.2. kiinteistöyhtiön yhteystietojen kanssa.

Kiinteistön omistajan mukaan vuokrasopimus on irtisanottu. Tila oli vuokrattu yksityishenkilön nimellä “verkkokaupan varastotilaksi”, eikä vuokralaisen todellinen luonne ollut käynyt ilmi vuokrasopimusta tehdessä. Järjestö on muutenkin pyrkinyt olemaan herättämättä huomiota alueella.

Pohjoismainen vastarintaliike PVL on väkivaltainen, äärimmäisen ideologinen ja hierarkkisesti johdettu maanlaajuinen natsijärjestö. Voit lukea lisää Pohjoismaisesta vastarintaliikkeestä seuraavista artikkeleista: