Helsinki 17.8: #freeallantifas-tukikeikka

/// EVENT ///

Tervetuloa Lepikseen 17.8 juhlimaan Varisverkoston kymmenvuotista taivalta ja tukemaan Eurooppalaisia antifasisteja, jotka ovat syytettynä viime vuonna Budapestissa niin kutsutun ”Kunnian päivän” yhteydessä tapahtuneista natsien pahoinpitelyistä. Niitä tovereita jotka ovat jo jääneet kiinni odottaa mahdollisesti useamman vuosikymmenen tuomiot Unkarissa, joten kaikki tuki on tarpeen.

Keikalla juhlitaan myös Varisverkoston jo vuosikymmenen kestänyttä antifasistista työtä. Budapestin tapaus on kärkevä osoitus maailman tilasta, jossa antifasistinen toiminta on yhä tapeellista ja välttämätöntä, kuten se oli jo kymmenen vuotta sitten. Vapaus kaikille antifasisteille ja pakomatkalla oleville tovereille toivotamma onnea maan alle!

IN ENGLISH:

Welcome to Lepis on 17.8 to celebrate the 10th anniversary of Varisverkosto (part 1) and to support the European anti-fascists accused of assaults of Nazis during the so-called “Day of Honour” in Budapest last year. Those comrades who have already been caught face possible sentences of several decades in Hungary, so all support is needed.

The show will also celebrate a decade of anti-fascist work by Varisverkosto. The Budapest case is a stark illustration of the state of the world, where anti-fascist action is still as relevant and necessary as it was ten years ago. Freedom for all anti-fascists and good luck to all our comrades on the run!

LINEUP:

Kansalaistottelemattomuus
Abnormi
Civicide
G.A.Z.E