Helsinki: Kuriton katujuhla 15.4.2024

/// EVENT ///

Upotetaan velkapuhe – huolenpitoon on varaa!

🐋 Maanantaina 15.4.2024 hallitus kokoontuu päättämään Suomen talouden budjetista eli siitä, miten ja mihin suomalaisten verorahoja käytetään. Rumaa jälkeä tulossa, jos leikkauspolitiikkaa ei peruta.

🐋 Maanantaina 15.4. myös Elokapina, A-ryhmä, Opiskelijat leikkauksia vastaan ja Emilia yhdessä järjestävät katujuhlan protestiksi oikeiston tuhopolitiikalle. Mariankadun katujuhlassa, kehysriihen edustalla osoitamme Petteri Orpolle ja hänen tuomiopäivän ratsastajilleen, ettemme hyväksy hallituksen tulevia kurjistustoimia. Tulemalla yhteen tuona päivänä näytämme, että muita vaihtoehtoja on!

Tule mukaan rakentamaan vastavaltaa oikeistohallituksen yhden vaihtoehdon politiikalle! Tule mukaan kurittomaan katujuhlaan!

🐋🐋 OHJELMA & AIKATAULU 🐋🐋
Luvassa kakkua, keikkoja, musaa ja puheita

15 HOUSE DJ & ALKUSANAT!
15.30 PUHE & SPOKEN WORD
15.50 Lyyti
16.30 Helsinki Queer Latin Dance
17.00 PUHE
17.10 DJ Paviaani
17.25 PUHETTA & keikka
18.10 Aatos Ketvel
18.30 musaa, danssaa, puheita . . .

Nähdään Katujuhlassa!

Mikä on kehysriihi?

Vuosittain järjestettävässä kehysriihessä hallitus päättää Suomen talouspolitiikan suurista linjoista eli siitä, mihin suomalaisten verorahoja tulevina vuosina käytetään. Nimitys kehysriihi viittaa budjettikehykseen, joka on valtiovarainministeriön laatima ehdotus valtion budjetille.
Tuleva kehysriihi tulee olemaan brutaali. Suomella on varaa pitää huolta ihmisistä, muunlajisista eläimistä ja ympäristöstä, mutta hallitus on valinnut kurjistuspolitiikan tien. Valtiovarainministeriö ja hallitus perustelevat leikkauspolitiikkaa välttämättömänä toimena velkaantumisen estämiseksi.

Todellisuudessa ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin kohdistuvat leikkaukset ovat ideologisia. Ne voitaisiin jättää tekemättä. Juuri hyvinvoinnista, ympäristöstä ja ilmastosta meillä EI OLE VARAA LEIKATA!