Naistenpäivänä marssittiin ja kerättiin rahaa Naisten Linjalle Helsingissä

Kansainvälisenä naistenpäivänä perjantaina 8.3 parin sadan hengen mielenosoitus kokoontui Helsingin Senaatintorilla. Marssi kulki Narinkkatorille päin musiikin ja iskulauseiden tahdissa. Mielenosoitus vastusti hallituksen naisvihamielista leikkauspolitiikkaa ja vaati lisärahoitusta lähisuhde-ja seksuaaliväkivaltaa kokeneiden naisten turvakodeille. Puhevuoroissa ja iskulauseissa osoitettiin solidaarisuutta Rojavaan ja Palestiinaan, koska feminismi, kansainvälinen solidaarisuus ja antifasismi ovat kytköksissä toisiinsa ja kamppailu näiden puolesta ei rajoitu yhteen päivään vaan jatkuu ympärivuotisena. 

Naistenpäivän mielenosoituksen jatkoja vietettiin Lepakkomiehessä keräten rahaa Naisten Linjan toiminnan tukemiseen. Tukikeikkaillassa esiintyvät Rosita Luu, Ty Roxy, Kaksipäinen Koira ja Midsommaren ja varoja saatiin kerättyä 1594 euroa. Tunnelma tapahtumassa oli lämminhenkinen ja solidaarinen, kansainvälisen naistenpäivän hengessä. Kiitos jokaiselle!