Helsinki: Tukikeikka Naisten linjalle 8.3.2024

/// EVENT ///

TUKIKEIKKA NAISTEN LINJALLE
Lepakkomies, Helsinki pe 8.3.2024

Tervetuloa mukaan viettämään iltaa, juhlistamaan naisia ja tasa-arvoa sekä tukemaan feminististä toimintaa! Kansainvälisenä naistenpäivänä perjantaina 8.3. Lepakkomiehessä järjestettävän tukikeikka-illan kaikki tuotot ohjataan lyhentämättöminä Naisten linjan toimintaan.

Naisten Linja tarjoaa tukea ja apua väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille. Suomen ollessa naisille Euroopan toiseksi vaarallisin maa on tällainen toiminta elintärkeää. Naisten Linja on kuitenkin häkellyttävän aliresursoitu ja jatkuvasti varojen tarpeessa. Haluamme tapahtumalla tukea järjestöä ja osaltamme vaikuttaa sen toiminnan mahdollistamiseen ja jatkuvuuteen. Voit tutustua yhdistyksen toimintaan tarkemmin osoitteessa naistenlinja.fi.

Ovet Lepakkomiehen alakertaan aukeavat kello 20:00 ja lavalle nousevat illan aikana Rosita Luu (duo), Kaksipäinen Koira, Ty Roxy (soolo) sekä Midsommaren. Liput ovelta 10€ tai tukihintaan 20€.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita ja paikalla tulee olemaan häirintäyhteyshenkilöitä. Turvallisen tilan periaatteista voit lukea esimerkiksi täältä:

Lepakkomies on tilana esteetön, mutta pääsy alakertaan esteettömästi vaatii kulkua parkkihallin kautta yhteyshenkilön saattamana. Käynti halliin tapahtuu Lepakkomiehen oven vierestä.

Tapahtuman järjestävät Aurora Helsinki ja Varis Helsinki.