Turku ilman natseja 2023-mielenosoitus ja oheisohjelmaa sekä bussikyyti Helsingistä

Tänäkin vuonna Turussa osoitetaan mieltä fasistien järjestämää “188-Kukkavirta” mielenosoitusta vastaan. Antifasistinen Turku ilman natseja -mielenosoitus järjestetään Turussa lauantaina 19.8.2023 vastalauseena Suomen rasistiselle hallitukselle sekä mielenosoituksen kanssa samaan aikaan fasistien järjestämälle 188-Kukkavirta -tapahtumalle. Olemme kirjoittaneet natsimarssin taustoista sekä sitä järjestävästä Kansallismielisten liittoumasta sivuillamme jo aikaisemmin.

Viikonlopun aikana järjestetään lukuisia antifasistisia tapahtumia, eli nyt on monta hyvää syytä olla Turussa!

Viikonlopun aloittaa perjantaina jo vuodesta 2017 perinteeksi muodostunut Love Metal, Hate Fascism -keikkailta Kirjakahvilan pihassa klo 20 eteenpäin. Tapahtuma on ilmainen sekä ikärajaton!

Turku ilman natseja -mielenosoitus aloittaa lauantaina 19.8. klo 11 Vanhalla Suurtorilla. Luvassa on puheita, musiikkia ja hyvää seuraa! Tarkemmat tiedot tapahtumasta, aikatauluista ja ohjelmasta löytyvät Facebook-tapahtumasta.

Mielenosoituksen jatkot alkavat klo 20 alkaen Nirvanassa, tiedossa punkkia ja rockia! Esiintyjinä Cardiac Arrest, Jästinfektion sekä Yleislakko. Tapahtuma on ilmainen.

Myös Kirjakahvilassa järjestätään jatkot, Brinkkalan pihassa kuullaan rappia ja tanssimusiikkia. Tapahtuma alkaa niin ikään klo 20 ja on ilmainen.

Bussikyyti Helsingistä

Tuttuun tapaan Helsingistä järjestetään bussikyyti lauantain mielenosoitukseen. Matkan järjestävät Aurora Helsinki, Emilia sekä Varisverkosto. Bussiin voit ilmoittautua maksamalla hinnan 20€ tilille FI32 1237 3000 1580 37 ja merkitsemällä saajaksi Anarkistiliikkeen tuki ry. Ilmoita maksun viestikentässä sähköpostiosoitteesi, johon haluat saada tiedot bussin lähtöpaikasta. Ilmoittaudu bussiin viimeistään torstaina 17.8. Mikäli bussissa on tämän jälkeen vapaita paikkoja, voit tiedustella niitä osoitteesta emilia-helsinki@riseup.net.

Bussi lähtee kohti Turkua kello 8:30, ja takaisin Helsingissä ollaan noin kello 15:00.