Helsinki Ilman Natseja Fest 19.5.2023

/// EVENT ///

Helsinki ilman natseja -koalitio ja Apua Kurdistaniin -kampanja kutsuvat kaikkia tovereita perjantaina 19.5.2023 Lepakkomieheen viettämään viikonloppua ja osoittamaan solidaarisuutta maanjäristyksen uhreille.

Ovet aukeavat kello 20:00 ja tapahtumassa esiintyvät Pimeä Hedelmä, Hulda Huima (soolo), Midsommaren, KiPPO ja Meal. Liput 10€, vain ovelta.

Turkin ja Syyrian alueilla tapahtuneet maanjäristykset aiheuttavat yhä laajaa humanitääristä kärsimystä erityisesti kurdialueilla. Diktatuurit kieltäytyvät viemästä apua alueille ja estävät itsenäisiä pelastusjärjestöjä toimimasta, leimaten näitä terroristisiksi. Antifasisteina näemme moraalisena velvollisuutenamme pyrkiä tukemaan näitä järjestöjä tämän ennennäkemättömän kriisin ja diktatuurisen sorron keskellä.

Tapahtumassa on myynnissä tukituotteita kuten paitoja ja purtavaa, joiden tuotot lahjoitetaan yhdessä lipputulojen kanssa Kurdistanin Punaiselle Puolellekuulla osana Apua Kurdistaniin -kampanjaa.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita ja paikalla tulee olemaan yhteyshenkilöitä. Turvallisen tilan periaatteista voit lukea esimerkiksi täältä.

Lepakkomies on tilana esteetön, mutta pääsy alakertaan esteettömästi vaatii kulkua parkkihallin kautta yhteyshenkilön saattamana. Käynti halliin tapahtuu Leppakkomiehen oven vierestä.

Osoite: Lepakkomies, Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki

K18