Antifasistinen Helsinki – Uusi mediaprojekti

Kesäkuussa 2021 nimellä Antifasistinen pääkaupunkiseutu perustettu Telegram-kanava sai helmikuussa uuden ilmeen nimenvaihdoksen myötä. Nyt Antifasistinen Helsinki -nimellä kulkeva kanava on antifasistinen mediaprojekti, joka jakaa tietoa fasisteista sekä antifasistisesta toiminnasta ensisijaisesti Helsingissä ja sen lähialueilla. Nimenmuutoksen myötä kanavalle luotiin myös Instagram- ja Twitter-tilit sekä nettisivut. Antifasistinen Helsinki on esimerkiksi paljastanut Makamikin vandalisoimiseen syyllistyneiden natsien henkilöllisyyksiä.

Helsingissä eri tovereiden verkostoja ja ryhmittymiä on syntynyt ja aktivoitunut kovalla tahdilla viime vuosina, ja tämä on erittäin tervetullutta kehitystä. Toivomme että uusi mediaprojekti löytää oman lokeronsa ja on aktiivinen antifasistinen voima. Suosittelemme lukijoitamme ottamaan Antifasistisen Helsingin kanavat seurantaan:

Nettisivu

Twitter

Telegram ( @antifahki

Instagram

Email: afahki@protonmail.com