Vappujen vappu -toimikunnan vappukutsu

“Tampereella on pitkät ja hienot perinteet antiautoritäärisestä ja anarkistisesta vapunvietosta, ja nyt ollaan viimeistään saatu pandemian jäljiltä vanha vaihde päälle. Tänä vuonna vappua vietetään aamupäivästä iltamyöhään. Antiautoritäärisellä liikkellä on oma blokkinsa Tampereen varsinaisella vappumarssilla sekä erillinen antifasistinen puistojuhla heti tämän jälkeen Hämeenpuistossa. Illalla olisi tarkoitus  siirtyä tamperelaisen työväen vapun juurille Pispalaan, jossa on Vastavirta-klubilla tribuutti Haymarketin marttyyreille sekä keikkoja. Etenkin legendaarista työväenlauluorkesteri Luokkavihaa kannattaa tulla katsomaan. Keikkoja ja toveriseuraa  löytyy myös perjantaina vappuetkobileistä Hönö Baarissa klo 19 alkaen.

Tänä vuonna todellakin mennään eikä meinata ja osoitetaan että jos jossain niin Tampereella osataan viettää kansainvälistä työväenjuhlaa tunteella. Täällä vappu ei ole valkoinen vaan punainen, ja musta!”

“Järjestäytyminen Tampereella ei tietenkään pääty vappuun. Täällä järjestetään säännöllisesti avoimia tapahtumia anarkismista ja antiautoritäärisestä politiikasta kiinnostuneille. Kenties paras tapa seurata tapahtumia on tällä hetkellä Mustan Pispalan sosiaaliset mediat, minne tulee tietoa kokouksista ja luennoista. Itse Musta Pispala, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti pyörinyt anarkistinen tapahtuma, tulee tänä vuonna jälleen kerran, 14.-16.7. Toivottavasti nähdään viimeistään siellä!”