ARNAn kampanja poliittisten vankien vapauttamiseksi – “Todellinen terroristi on valtio”

Julkaisemme alla ARNA:n (Autonomous Revolutionary Nordic Alliance -verkosto) käynnistämän kampanjan suomennoksen (alunperin suomentanut Aurora Helsinki). Alkuperäisen kutsun löydät ARNA:n kotisivuilta. Keräykseen voit lahjoittaa täältä: https://www.firefund.net/thestateistherealterrorist

Pohjoismaiden laajuinen antifasistisista, feministisistä ja antikapitalistisista toimijoista koostuva ARNA, johon kuuluu Helsingistä Varisverkosto, Emilia, A-ryhmä ja Aurora Helsinki, aloitti tänään kampanjan poliittisten vankien tukemiseksi. Kampanjan tarkoituksena on tukea poliittisia vankeja ja poliisiväkivallan kohteeksi joutuneita eri Euroopan maissa niin poliittisesti kuin taloudellisestikin.

Ranskassa poliisi on pidättänyt ja pahoinpidellyt tuhansia eläkeikäuudistuksen vastaisiin mielenosoituksiin osallistuneita henkilöitä. Saksassa antifasistiseen toimintaan osallistunut Lina E. odottaa vankeudessa mahdollisesti lähes kymmenen vuoden tuomiota, joka langetetaan todennäköisesti toukokuun alussa. ARNA järjestää tuomion antamisen jälkeen Leipzigissä järjestettävään mielenosoitukseen bussikuljetuksen Kööpenhaminasta. Lisäksi kampanja huomioi italialaisen Alfredo Cospiton, joka on ollut kuukausia nälkälakossa vaatiessaan parempia vankilaolosuhteita.

Levitä tietoa kamppanjasta ja osallistu siihen lahjoittamalla mahdollisuuksiesi mukaan. Antamalla taloudellista tukea pystymme rakentamaan poliittista liikettä, jota ei voi pysäyttää väkivallalla tai vankeudella. Solidaarisuus on yhteinen aseemme!

Lue alkuperäinen juttu ARNAn sivuilta ja lahjoita Firefund-keräykseen!