Oulu ilman natseja-mielenosoitus 6.12.2022

[scroll down for English]

/// Facebook event ///

Oulu ilman natseja – Antifasistinen kaupunkijuhla

Tänä vuonna Oulussa iloitaan siitä, ettei itsenäisyyspäivän natsimarssia järjestetä Oulussa. Kokoonnumme viettämään antifasistista kaupunkijuhlaa, nauttimaan vapaasta katutilasta, tutustumaan toisiimme ja rakentamaan yhteistä antifasistista rintamaa. Ja jos joku natsi kömpiikin luolastaan, ajamme hänet takaisin. Ei natseja Ouluun! Ei natseja minnekään!

Kokoontuminen Rotuaarilla klo 18 alkaen. Ohjelma alkaa klo 18.30. Tarjolla lämmintä juotavaa, kuten kahvia, teetä ja glögiä. Ota omat antifasistiset banderollit, liput ja tunnukset mukaan! Tervetuloa!

Paikka: Rotuaarin aukio, Oulu
Aika: Ti 6.12. klo 18.30-20.00 (kokoontuminen klo 18 alkaen)

Järjestäjät tavoittaa sähköpostitse ouluilmannatseja[ät]protonmail.com

*****

Oulu without Nazis – Anti-fascist city celebration

This year we are rejoicing on the streets of Oulu since Nazis will not be marching on Independence Day. Let’s come together to celebrate the anti-fascist city of Oulu by enjoying the free street space, getting to know each other and by building a common anti-fascist front. If a Nazi decides to crawl out of their lair, we will drive them back there. No Nazis in Oulu! No Nazis anywhere!

We can start gathering to Rotuaari square from 18 o’clock onwards. The actual celebration starts at 18.30. Hot drinks such as coffee, tea and Glögg will be served. Bring your own anti-fascist banners, flags and badges! We warmly welcome you all!

Place: Rotuaari square, Oulu
Time: Tuesday 6th of December @ 18.30-20.00 (gathering from 18 o’clock onwards)

You can reach the organizers through the email address ouluilmannatseja[ät]protonmail.com

*****

+ Antifasistinen banderollityöpaja / Anti-fascist banner workshop 5.12.2022

Maanantaina 5.12. Klo 18-20 Kultuuritalo Valveen Kädentaitojen tila Kantissa (Hallituskatu 7).

Tule tekemään oma fasismin vastainen banderollisi ja valmistautumaan itsenäisyyspäivän Oulu ilman natseja -kaupunkitapahtumaan! Voit ottaa mukaan omia banderollimateriaaleja, kuten pahvia, lakanoita ja maaleja. Tehdään yhdessä kaikkien aikojen hienoimmat Oulu ilman natseja -banderollit! ✊️

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

*** Facebook event ***

Monday 5th of December, 18-20 o’clock at Kulttuuritalo Valve’s Kädentaitojen tila Kantti (Hallituskatu 7).

Join us in making your own anti-fascist banner(s) and prepare for the Independence Day’s Oulu without Nazis -city celebration! You can bring your own banner-making equipment such as cardboard, sheets and paints. Let’s make together the most exquisite banners for Oulu without Nazis! ✊️

There will be coffee, tea and some snacks. Welcome!