Bussikuljetuksia Turusta ja Tampereelta Helsinki ilman natseja -mielenosoitukseen 6.12.2022

Helsinki ilman natseja on vuosi toisensa jälkeen koonnut kaduille valtaisan joukon fasismin vastustajia. Kamppailu paremman maailman puolesta on yhteinen, ja perinteisesti myös ihmiset Helsingin ulkopuolelta ovat saapuneet sankoin joukoin kaupunkiin. Tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän suurimpaan mielenosoitukseen järjestetään yhteisiä kuljetuksia. Kokosimme alle tiedot Turun ja Tampereen bussikyydeistä. Suosittelemme kaikkia kynnelle kykeneviä liittymään matkaan!

Turku ilman natseja-koalitio:

On aika toimia! Fasismille ja natsismille suora ei. Yksi keino on osallistua 6.12. Turku ilman natseja-koalition järjestämään ilmaiseen bussikuljetukseen  Helsinki ilman natseja mielenilmaukseen ja takaisin Turkuun. Ilmoittautuminen bussikuljetukseen ohjeineen, julkaistaan sosiaalisen median kanavillamme nyt! Rajattu määrä vapaita paikkoja.

Joulu ilman fasisteja! Joulu ilman natseja! Toimitaan paremman tulevaisuuden eteen.

– Linkki –

Vallaton Tampere:

[in English below]

Tervetuloa iloiselle seuramatkalle Mansesta Helsinkiin!

Nyt kuudetta kertaa järjestettävä Helsinki ilman natseja kokoaa jälleen ihmiset näyttämään, ettei äärioikeistolle ole sijaa sen puoleen Hesassa kuin missään muuallakaan. Pidetään yhdessä toistemme puolta!

Jo perinteeksi muodostunut tamperelaisten yhteisbussi on helppo ja tehokas tapa osallistua toimintaan rasismista ja fasismista vapaan maailman puolesta. Linja-autossa on tunnelmaa, ja kyyti kulkee suoraan pelipaikoille ja sieltä yöksi kotiin.

Lähde mukaamme matkalle yhteen viime vuosien suurimmista ja tärkeimmistä mielenosoituksista!

Linkki Helsinki ilman natseja -mielenosoituksen eventtiin

Sitovat ilmoittautumiset bussiin 4.12. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nysse161 [ät] riseup.net. Saat paluupostina tarkemmat tiedot matkasta sekä lähtöajasta ja -paikasta. Bussiin on vapaaehtoinen maksu (0-15e).

Bussikuljetuksen järjestävät Tampereen Vasemmistonuoret sekä Mansen Mielenosoitusmatkat.

———–

Welcome to a cheerful trip from Tampere to Helsinki!

Helsinki ilman natseja demonstration gathers for the sixth time to show there’s no room for the far-right – not in Helsinki nor anywhere.

The traditional bus ride from Tampere to the demonstration is an easy and efficient way to take part in the struggle for a world free of racism and fascism. Our atmospheric bus will take us straight to the action and back home for the night. Join the journey to one of the biggest and most important demonstrations of recent years!

The demonstration’s event

Binding enrollments by email open until 4th of December. Contact nysse161 [at] riseup.net to get more information about the trip and to join it. The trip has a voluntary cost (0-15€).

The bus ride is organised by Tampereen Vasemmistonuoret and Mansen Mielenosoitusmatkat.

Lue myös: