Puolueet turhauttaa? Horisontaalisesti järjestäytyvät ryhmät keskustelevat toiminnastaan ja tavoitteistaan Helsingissä 15.10.2022

/// FACEBOOK EVENT ///

Paikka: Rosebud Sivullinen, Kaisa-talo, Kaisaniemenkatu 5 00100 Helsinki

Tule kuulemaan horisontaalisesti järjestäytyneistä toimijoista Rosebudin Sivullinen-kirjakauppaan!

Paikan päällä keskustellaan toiminnan motiiveista, käytännöistä, ja päämääristä. Tarkoituksena on tuoda horisontaalista järjestäytymistä ylpeästi esiin, esitellä sen eri muotoja sekä kannustaa mukaan toimintaan. Osana tapahtumaa on mahdollista kuulla neljä eri temaattista paneelikeskustelua.

Tapahtuma on yleisölle avoin, ja vaikka toivomme paikalle tulevan runsaasti ihmisiä, jotka vielä etsivät sopivia toimintaryhmiä ja -keinoja – ja että niitä tästä tapahtumasta löytävät – niin toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös jo toiminnassa mukana olevat. Panelistit sekä yleisö voivat kysyä kysymyksiä ja tuoda esiin myös toiminnan haasteita, mutta tarkoituksena on löytää yhdessä seuraavia käytännön askelia haasteiden selättämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Kutsuthan kavereitasi tapahtumaan, jotta se tavoittaa mahdollisimman paljon ihmisiä. Kiitos!

Aikataulu

13.15 A-Ryhmä, Elokapina ja Emilia esittäytyvät ja kertovat muun muassa tavoitteistaan, järjestäytymisestään sekä viestinnästään

14.15 Meiltä meille: joskus on hyvä tehdä asioita “vain” itsellemme ja toisillemme. Aihetta käsittelevät Anarkistinen Mansen musta risti, Meidän sali ja Rhythms of Resistance Helsinki

15.15 Tapahtumat Helsinki ilman natseja, Musta Pispala, Tattoo Circus ja Varjokirjamessut kertovat miksi ne joka vuosi järjestetään

16.15 Kurdien demokraattinen yhteisökeskus NCDK, Kurdistan solidaarisuus -verkosto, Silti minä nousen, Toveriverkosto ja Varis Helsinki keskustelevat kansainvälisestä solidaarisuudesta, antirasismista ja antifasismista

Toiminnastaan ja tavoitteistaan keskustelevat A-Ryhmä, Anarkistinen Mansen musta risti, Elokapina, Emilia, Kurdien demokraattinen yhteisökeskus NCDK, Kurdistan solidaarisuus -verkosto, Meidän sali, Rhythms of Resistance Helsinki, Silti minä nousen, Toveriverkosto sekä Varis Helsinki ja tapahtumista Helsinki ilman natseja, Musta Pispala, Tattoo Circus ja Varjokirjamessut.

Lämpimästi tervetuloa, mutta ethän tule tapahtumaan kipeänä. Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Mikäli turvaetäisyydet mietityttävät: kirjakauppa ja tila, missä paneelit ovat, on avara ja siellä on tarvittaessa mahdollista ottaa etäisyyttä muihin osallistujiin.

Esteettömyystiedot

Sivullinen-kirjakauppaan pääsee leveistä liukuovista, ja lattiassa ei ole kynnyksiä. Tapahtuma sijaitsee kirjakaupan perällä, sisäänkäynniltä katsottuna oikeassa kulmassa.

Tapahtumaan osallistujien on mahdollista käyttää henkilökunnan vessaa. Vessaan pääsee ovista, jotka ovat vähintään 77 cm leveitä. Matkalla vessaan on kaksi 3 cm korkeaa kynnystä.

Tervetuloa mukaan!