Tampere: Jimi Karttusen muistotilaisuus 16.9.2022

(in English below)

/// FACEBOOK EVENT ///

Jimi Karttusen muistotilaisuus Tampereella perjantaina 16.9.2022

Kokoonnumme Tampereen Keskustorille kunnioittamaan kuusi vuotta sitten keskuudestamme poistuneen Jimin muistoa. Voit halutessasi tuoda mukanasi kukkia, kynttilöitä tai terveisiä paikalle jätettäväksi.

Jimi Karttunen menehtyi 16.9.2016 kuusi päivää sen jälkeen, kun Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen uusnatsi Jesse Eppu Oskari Torniainen oli pahoinpidellyt hänet Helsingin Asema-aukiolla. Emme unohda, emme anna anteeksi.

Lepää rauhassa, Jimi.

——-
Memorial for Jimi Karttunen in Tampere on 16th of September

We will gather at Keskustori to honor the memory Jimi, who passed away six years ago. If you wish, you can bring flowers, candles or greetings to be left on site.

Jimi Karttunen died on 16th of September 2016, six days after being assaulted at Asema-aukio in Helsinki by neo-nazi Jesse Eppu Oskari Torniainen, a member of Nordic Resistance Movement. We will not forget, we will not forgive.

Rest in peace, Jimi.