Helsinki: Jimi Karttusen muistotilaisuus 16.9.2022

Jimi Karttunen.

(English below)

Jimi Karttusen muistotilaisuus perjantaina 16.9.2022 Helsingissä

Kokoontuminen Narinkkatorilla kello 19.00, josta marssimme yhdessä Asema-aukiolle. Asema-aukiolla ohjelmassa on kukkien lasku, puheita ja hiljainen hetki. Kokoonnumme yhdessä kunnioittamaan Jimin muistoa, sekä jättämään kukkia ja kynttilöitä. Pohjoismaisen Vastarintaliiken uusnatsi Jesse Eppu Oskari Torniainen pahoinpiteli Jimi Karttusen vuonna 2016 Helsingissä Asema-aukiolla järjestön tapahtuman yhteydessä. Jimi kuoli kuusi päivää myöhemmin, 16.9.2016.

Lepää rauhassa, Jimi!

—————-///—————

Memorial for Jimi Karttunen on Friday 16th of September, 2022 in Helsinki

We gather at Narinkkatori at 7PM, from where we will march together to Asema-aukio. At Asema-aukio we will have speeches and a moment of silence. We gather in solidarity to honor Jimi´s memory, and to leave flowers and candles. A Nordic Resistance Movement neo-Nazi, Jesse Eppu Oskari Torniainen, assaulted Jimi Karttunen at the organizations event in 2016 at Asema-aukio and Jimi died six days later, on the 16th of September 2016.

Rest in peace, Jimi!

Lue myös: