Bussikuljetus Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen

[Facebook / Instagram / Twitter]

Tervetuloa A-ryhmän ja Varisverkoston yhteistyössä järjestämään bussikuljetukseen Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen!

Rasismin ja fasismin vastainen Turku ilman natseja -mielenosoitus järjestetään Turussa lauantaina 20.8.2022 vastalauseena samaan aikaan järjestettävälle fasistisen Kansallismielisten liittouman 188-Kukkavirta -tapahtumalle.

Turku ilman natseja -mielenosoitus on avoin kaikille, jotka vastustavat rasismia ja fasismia ja haluavat rakentaa oikeudenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja vapaampaa maailmaa.

Rasistien ja fasistien pyrkimyksille ei tule antaa tilaa Turussa, eikä missään muuallakaan Suomessa tai maailmalla. Siksi haluamme osoittaa tukemme turkulaisille matkustamalla jälleen kerran pääkaupungista yhdessä paikan päälle osoittamaan mieltä.

Bussiin voit ilmoittautua maksamalla hinnan 20€ tilille FI32 1237 3000 1580 37 ja merkitsemällä saajaksi Anarkistiliikkeen tuki ry. Ilmoita maksun viestikentässä sähköpostiosoitteesi, johon haluat saada tiedot bussin lähtöpaikasta. Ilmoittaudu bussiin viimeistään torstaina 18.8. Mikäli bussissa on tämän jälkeen vapaita paikkoja, voit tiedustella niitä osoitteesta bussiturkuun22@riseup.net.

Bussi lähtee kohti Turkua lauantaina 20.8. kello 9:30, ja takaisin Helsingissä ollaan noin kello 19:00.

Turku ilman natseja – nyt ja aina!

Katso myös: