Ilmottautuminen Take Concrete Action yhteislähtöön nyt auki!

Lähde mukaan Take Concrete Action -massa-aktioon Ruotsiin!

Ilmoittautumisinfo!

Seuraa tietoa yhteismatkalle ilmoittautumisesta, näillä ohjeilla pääset mukaan! Muista seurata TCA-yhteislähdön virallista telegram-kanavaa.

1. Matka-ajat

Matkustamme Turusta Tukholmaan tiistaina 23.8., lähtö on klo 20.55. Saavumme Tukholmaan 24.8. klo 6.30, josta jatkamme paikallisjunalla Nynäshamnin satamaan. Sieltä matkustamme Visbyyn Gotlantiin lautalla. Lauttamatka kestää noin kolme tuntia. Visbystä menemme bussikuljetuksella leiripaikalle Sliteen.

Paluumatkalle lähdemme lauantaina 27.8. Paluumatka tapahtuu samalla tavalla, ensin bussikuljetuksella Visbyyn, josta otamme lautan Nynäshamnin satamaan. Menemme jälleen paikallisjunalla satamaan Tukholmaan, josta laiva lähtee klo 20. Saavumme Turkuun sunnuntaina 28.8. klo 7.35.

2. Ilmoittautuminen ja matkan maksaminen

Yhteismatkalle ja aktioon osallistuminen on kaikille avointa, jotka allekirjoittavat aktion toimintakonsensuksen.

Matkalle ilmoittaudutaan maksamalla matka A-ryhmän tilille FI32 1237 3000 1580 37, saaja Anarkistiliikkeen tuki ry. Matka maksaa 74 euroa. Hintaan sisältyy meno-paluulaivamatkat Turusta Tukholmaan sekä lautta Nynäshamnista Visbyyn. Satamaan matkustetaan paikallisjunalla, jonka liput maksetaan itse.

Matkaa maksaessa A-ryhmän tilille, viestiksi tulee laittaa “TCA [oma sähköpostiosoite] [matkustajaluetteloon tuleva nimi]. Lisäksi matkustajaluetteloa varten tarvitsemme nimen lisäksi syntymäajan, passiin merkityn sukupuolen sekä kansalaisuuden. Nämä tiedot voi lisätä maksun viestiin, mutta jos kaikki tiedot eivät mahdu viestikenttään, ne voi lähettää sähköpostilla tca-yhteismatka@riseup.net, samasta sähköpostiosoitteesta kuin mikä maksun viestissä on ilmoitettu.

Matkan viimeinen maksupäivä on 29.7. eli matka tulee maksaa siihen mennessä, jotta saamme laivavarauksen vahvistettua ja matkustajaluettelon toimitettua ajoissa laivayhtiölle. Olemme yhteydessä 7 päivän kuluessa matkan maksamisesta sähköpostilla, jossa vahvistamme varauksen. Jos matka maksetaan puutteellisilla tiedoilla, osallistujan on itse oltava yhteydessä meihin puuttuvien tietojen täydentämiseksi.

Leiripaikalla Slitessä on myös leirimaksu, jolla katetaan leiripaikan yhteisiä kuluja. Maksun suuruus on arvioilta muutamia kymppejä (20–40e) ja se maksetaan mieluiten käteisellä. Leirimaksu tarkentuu lähempänä aktiota, tiedotamme siitä kaikille osallistujille.

3. Alaikäisenä ilmoittautuminen

Matkalle voi ilmoittautua alle 18-vuotiaana huoltajan kanssa, joka on täysin vastuussa alaikäisestä osallistujasta.

4. Hyttitoiveet

Hyttitoiveet on ilmoitettava meille 29.7. mennessä sähköpostilla tca-yhteismatka@riseup.net, otsikolla “Hyttitoive”. Hyttitoive voi olla sama hytti kaverin kanssa, mutta myös esimerkiksi se, että haluaa jakaa hytin samaa sukupuolta olevien henkilöiden kanssa. Jos hyttitoivetta ei esitetä 29.7. mennessä, teemme hyttijaot itse. Laivalla voi kuitenkin itsenäisesti sopia hyttien vaihtamisesta.

5. Alennetut matkojen hinnat

Tarjoamme alennettuja matkoja. Matkatuki jakautuu kaikkien sitä tarvitsevien kesken, vähintään se on kuitenkin 10 euroa. Pyydämme ilmoittamaan meille 24.7. mennessä, jos tarvitsee matkatukea. Tukipyynnöt tulee esittää sähköpostilla tca-yhteismatka@riseup.net, otsikolla “Tukipyyntö”. Ilmoitamme sitten tukipyynnön esittäneille matkan maksettavan alennushinnan, joka tulee maksaa viimeiseen maksupäivään eli 29.7. mennessä. Pelkkä alennuspyynnön esittäminen ei merkitse paikan varaamista matkalta, vaan paikat täyttyvät maksujärjestyksessä.

6. Järjestäjien vastuu

Järjestäjäryhmät ottavat vastuun matkasta, eli matkalipuista, koulutuksista, pakkauslistan infoamisesta sekä siitä, että kaikilla on mahdollisuus oman pienryhmän muodostamiseen. Lisäksi vastaamme mahdollisten konfliktien ja häirintätilanteiden selvittämisestä matkan aikana. Emme ota vastuuta osallistujien omista mokista, esimerkiksi laivasta myöhästymisestä. Aktion aikana ja leiripaikalla mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme olemaan yhteydessä Take Concrete Action -aktion järjestäjiin.

7. Koulutukset ja pienryhmien muodostaminen

Ennen matkalle lähtöä järjestämme koulutuksia aktiota varten sekä fasilitoimme pienryhmien muodostamista. Tarkoitus on, että osallistujat tutustuvat toisiinsa jo ennen matkalle lähtöä. Lisäksi myös leiripaikalla Gotlannissa on tarjolla koulutusta osana aktioon valmistautumista.

Lue lisää:

Katso myös: