Helsinki Ilman Natseja Fest 20.5.

HELSINKI ILMAN NATSEJA FEST 20.5.2022

Helsinki ilman natseja -koalitio kutsuu paikallisia antifasisteja Lepakkomieheen perjantaina 20.5.2022 viettämään yhdessä viikonloppua bändien, artistien sekä toisten antifasistien parissa.

AIKATAULU:

20:00 Ovet
20:15 Midsommaren
21:00 Kuopus
21:45 Matriarkaatti
22:30 Knife Girl
23:15 Tove Johnson
00:00 DJ aloittaa

Liput 8€, vain ovelta.

Tapahtumassa on myynnissä Helsinki Ilman Natseja -tukipaitoja, paikalla myös antifasistinen distropöytä.

Antifasistisen kamppailun kenttä on laaja, intersektionaalinen ja kansainvälinen. Siksi 70% tapahtuman tuotoista ohjataan kahdelle taholle Ukrainaan:

1) Insight NGO:lle, LGBTQA+ järjestölle joka organisoi niin psykologista kuin laillista tukea, turvakoteja, kuljetuksia, lääkkeitä, hormoneja sekä ruokaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille

2) Anarchist Black Cross Dresdenille, joka hankkii ja toimittaa luotiliivejä, lääkintäpakkauksia, yökiikareita ja muita tarvikkeita Ukrainan antiautoritäärisille, antifasistisille yksiköille kuten The Resistance Committee.

Loput 30% tuotoista ohjataan Helsinki Ilman Natseja -koalition kautta kotimaiseen antifasistiseen toimintaan.

Jos sinulla on hengitysteiden tai flunssan oireita ethän tule paikalle. Suosittelemme myös käyttömään kasvomaskia.

Tapahtumassa noudatamme turvallisemman tilan periaatteita, ja paikalla tulee olemaan myös yhteyshenkilöitä. Lepakkomiehen turvallisemman tilan ohjeet voit lukea täältä: https://lepis.fi/turvallisestiyhdessa

Lepakkomies on tilana esteetön, mutta alakertaan pääsy esteettömästi vaatii kulun parkkihallin kautta turvahenkilön saattelemana.

www.facebook.com/ilmannatseja
www.instagram.com/ilmannatseja
www.twitter.com/ilmannatseja
www.lepis.fi