Helsinki: Oikeus elää!-mielenosoitus 24.2.2021

“Oikeus elää!-mielenosoitus järjestetään turvapaikkahakijoiden toimesta, jotta he saavat äänensä kuuluviin. Suomessa elää tuhansia paperittomia, joista osa on ollut maassa jo 15 vuotta vailla perusoikeuksia! Osalla on perhe ja lapsia, jotka ovat syntyneet Suomessa, käyneet suomalaista koulua ja täysin integroituneet yhteiskuntaan. Liity mukaan mielenosoitukseen, kun vetoamme päättäjiin reagoimaan sietämättömään tilanteeseen!

Aloitamme Narinkkatorilta (Kamppi), jonka jälkeen siirrymme eduskuntalon eteen esittämään anomuksemme; Oikeus elää! -mielenosoitus on ääni tuhansille maassa eläville, jotka ovat vailla turvapaikkaa tai oleskelulupaa.”

Torstai 24.2.2022 kl. 15-18


Join the manifestation for refugees right to citizenship or asylum status in Finland. It is not acceptable for a single human being to have to live for years in uncertainty.

Meeting at Narinkkatori (Kamppi) on Thursday 24th of February, 15.00

After that we go to the Eduskunta parliament to raise our voice for this issue.

Facebook event