Oulu ilman natseja -mielenosoitus

[Oulu ilman natseja]

(Scroll down for English)

Hei kaikki natsien vastustajat!

Sana on kiirinyt että Soldiers of Odin on järjestämässä soihtukulkueen itsenäisyyspäivänä klo 18. Toissavuonna heidät huudettiin suohon antifasistisella joukkovoimalla, mutta kun eivät edellisestä oppineet niin pitää huutaa uudestaan. Fasismi ei äänettä kaadu, ei metsässä eikä kadulla.

Mielenosoituksessa pyydämme kaikkia pitämään turvavälejä toisistaan ja maskeja naamallaan. Kyllä meistä ääntä lähtee kangaskappaleista huolimatta, emmekä missään nimessä halua kenenkään natseja vastustavan päätyvän huutamiskyvyttömäksi!

Fasisminvastaiset liput, kyltit ja puoluetunnukset ovat tervetulleita.

Koska kyseessä on vastamielenosoitus päivänä, jolloin on paljon kulkueita, aika ja paikka ovat alttiita muutoksille. Pyrimme tiedottamaan muutoksista mahdollisimman ripeästi. Voit seurata tilannetta tästä tapahtumasta ja Twitteristä @einatsejaouluun

Järjestäjät tavoittaa edellämainituista kanavista sekä sähköpostitse ouluilmannatseja@protonmail.com

Ei natseja Ouluun! Ei natseja minnekään!

Calling everyone against Nazis!

It’s come to our attention that Soldiers of Odin is organizing a procession on Dec 6, our independence day. In 2019 we yelled them down, but it seems we have to do it again. We can’t bring fascists down unless we make a lot of noise!

Please respect safe distances to the best of your ability and wear your masks at all times. We want everyone to be able to shout at Nazis afterwards, as well.

Antifascist banners, flags and party signs are welcome!

Please note that this is a counter-demonstration on a day with lots of other events, the time and place may change with little warning . Follow updates posted in this event, or follow us on Twitter @einatsejaouluun.

You can reach the organizers through email: ouluilmannatseja@protonmail.com.

No Nazis in Oulu! No Nazis anywhere!