Bussikuljetuksia Turusta ja Tampereelta Helsinki ilman natseja-mielenosoitukseen 6.12.2021

Turku Ilman Natseja-koalitio:

“Nyt voi ilmoittautua mukaan ilmaiseen, edestakaiseen bussikuljetukseen Helsinki ilman natseja -mielenosoitukseen Turusta maanantaina 6.12.

Bussin tarkempi lähtöpaikka ja aikataulu varmistuu myöhemmin, ja osallistujille tiedotetaan siitä henkilökohtaisesti (muista siis jättää yhteystietosi lomakkeella!). Bussissa on maskisuositus. Halukkaat voivat maksaa vapaaehtoisen tukimaksun 10-20 € henkilöltä sitten paikan päällä.

Alla olevasta painikkeesta pääsee lomakkeeseen, jossa voit ilmoittaa kyytiin itsesi ja toverisi. Merkitse myös joku yhteystieto, josta tavoitamme sinut. Kaikkia ilmoittautumisia käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Lomakkeen käyttö ei vaadi Google-tunnuksia.”

Turku Ilman Natseja Facebook, Instagram, ja nettisivut

Tamperen Anarkistiliitto TAL:

“Lähde mukaan Helsinki ilman natseja- mielenosoitukseen Tampereelta yhteisellä bussikyydillä!

Tänäkin itsenäisyyspäivänä äärioikeisto aikoo marssia pääkaupungin kaduilla, luvan kanssa ja polisisaattueen turvaamana. Lähde mukaan näyttämään, ettemme hyväksy eriarvoisuutta ja rasismia ajavaa porukkaa kaduille! Näytetään, että meitä on enemmän!

Ota mukaan liput ja banderollit, ystävät ja toverit ja ilmoittaudu mukaan TAL:n bussikyytiin! Bussikyydin hinta (meno-paluu) 15e, maksu käteisellä. Sitovat ilmoittautumiset 4.12. mennessä osoitteeseen bussikyyti [at] riseup.net saat paluupostina tarkemmat tiedot aikataulusta ja lähtöpaikasta sekä lisäohjeita mielenosoitusmatkalle. Mielensoituksen Facebook-tapahtuman löydät tästä linkistä:

Mielenosoituksen alkuaika vielä täsmentyy, lähdemme hyvissä ajoin ennen mielenosoitusta ja palaamme illansuussa. Bussissa maskisuositus. Mikäli taloudellinen tilanteesi estää sinua osallistumasta, älä epäröi ottaa yhteyttä, mukaan varmasti pääsee.

Tervetuloa, kaikki mukaan! Yhdessä olemme enemmän!”

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Helsinki ilman natseja-koalition Facebook, Instagram, nettisivut

Lue lisää: