Turku: Mielenilmaus Palestiinan puolesta torstaina 15.5.2021

Lauantaina 15.5. osoitamme mieltä Palestiinan puolesta.

Kokoonnumme kello 15-16 Vähätorille, pääkirjaston vanhan puolen eteen. Mielenosoituksia on useampi, ja kussakin mielenosoituksessa on voimassa kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus. Jos yksi mielenosoitus on täynnä, pysyttele turvallisen etäisyyden päässä äläkä pyri mielenosoitusalueelle. Pidä turvaväli muihin ja käytä maskia.

15. toukokuuta on Nakba-päivä, muistopäivä vuonna 1948 alkaneelle Israelin miehityshallinnon tekemälle kansanmurhalle, joka on ajanut yli seitsemän miljoonaa palestiinalaista pakolaisiksi. Me emme aio unohtaa heitä.

Me emme myöskään aio katsoa vierestä, kun Israelin sotilaat taas kerran murhaavat mielenosoittajia, hyökkäävät rukoilijoiden kimppuun moskeijoissa, häätävät perheitä kodeistaan ja tulittavat palestiinalaisia siviilejä maasta ja ilmasta.

Seistään siis yhdessä Palestiinan tukena. Me vaadimme loppua miehitykselle, loppua etniselle puhdistukselle, loppua väkivallalle!

Loppu sorrolle! Rauha Palestiinaan!


//


On Saturday 15th May we show our support for Palestine.

We gather at Vähätori, in front of the Old Library, from 3 to 4 PM. There will be more than one demonstration, and because of COVID restrictions, only 10 persons can attend each demonstration. If a demonstration is full, move to a safe distance. Wear a mask and keep a safe distance to others.

15th May is Nakba Day, memorial day of the catastrophe in 1948, the genocide that has made over 7 million Palestinians refugees. We refuse to forget them.

We refuse to watch away while Israeli soldires today, once again, murder demonstrators, attack worshipers in mosques, force families out of their homes and bomb Palestinian civilians from ground and air.

We stand together for Palestine. The occupation needs to end, the ethnic cleansing needs to end, the violence needs to end!

No more oppression! It’s time for peace in Palestine!

FACEBOOK EVENT