Varis-verkosto esittää: Suomen kamalin joulukalenteri

Monille suomalaisille joulukalenteri merkitsee iloista ja makeaa joulun odotuksen aikaa. Joulukalenterin luukuista paljastuu usein mukavia yllätyksiä ja makeita suklaita.

Varis-verkoston joulukalenteri tarjoaa erilaista lähestymistapaa jouluun. Vaikka 612-mielenosoituksen soihdut eivät tänä vuonna sytykään, haluamme silti valaista koloissaan piileskeleviä natsitonttuja muistuttaaksemme heidän olemassaolostaan. Joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien julkaisemme sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa ja Twitterissä (edit. nyt myös Instagramissa) Suomen kamalimmat tontut. Natsitontut eivät seksistisellä, rasistisella ja muulla kammottavalla toiminnallaan ole ansainneet lahjoja ja siksi näitä tuhmia tonttuja on pidettävä silmällä.

Hyvää joulun odotusta kaikille paitsi natseille, parantakaa pahat tapanne!