Bussikuljetuksia Tampereelta ja Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen

Tampereelta ja Helsingistä järjestetään viime vuosien tapaan bussikuljetus Turku ilman natseja -mielenosoitukseen sunnuntaina 16. elokuuta 2020. Tarkemmat tiedot aikatauluista  ja muista asioistamolempien kaupunkien bussikyytien osalta löydät alta.

Bussikyyti Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen

[English below]

Tervetuloa bussikuljetukseen Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen sunnuntaina 16.8.2020!
Matkan hinta on 14 euroa. Sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 14.8. mennessä sähköpostiosoitteeseen bussikyytiturkuun@riseup.net, mistä saa myös lisätietoja lähtöajasta ja -paikasta.

Äärioikeisto yrittää haalia väkeä mielenosoitukseensa ympäri Suomea. Ei jätetä turkulaisia yksin, vaan mennään kadulle näyttämään, että meitä on enemmän!

Vanhalla Suurtorilla klo 13:00-15:00 järjestettävä Turku ilman natseja -tapahtuma löytyy Facebookista:
https://www.facebook.com/events/286963989176371

Welcome to the bus ride from Tampere to Turku ilman natseja (“Turku without nazis”) demonstration on Sunday 16th of August 2020!

The trip costs 14 euros. Binding enrollments must be done at 14th of August at the latest by sending email to bussikyytiturkuun@riseup.net. Information on the departure of the bus will be provided for those signed up.

The far-right tries to establish a nationwide mobilization for their demonstration. Let’s not leave the people of Turku alone but roam the streets showing how there’s more of us!

Turku ilman natseja demonstration will take place on Vanha Suurtori from 1 p.m. to 3 p.m. and the FB event can be found at:
https://www.facebook.com/events/286963989176371


Bussikuljetus Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen

Tervetuloa bussiin Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen!

Rasismin ja fasismin vastainen Turku ilman natseja -mielenosoitus järjestetään Turussa sunnuntaina 16.8.2020 protestina samaan aikaan järjestettävälle Kansallismielisten liittouman muukalaisvihamieliselle 188-Kukkavirta-tapahtumalle.

Rasistisille ja väkivaltaisille äärioikeistolaisille järjestöille tai niiden pyrkimyksille ei ole tilaa Turussa, Suomessa tai maailmassa. Turku ilman natseja -mielenosoitus on avoin kaikille, jotka vastustavat rasismia ja fasismia ja haluavat rakentaa oikeudenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja vapaampaa maailmaa.

Osoitetaan tukemme turkulaisille matkustamalla paikalle yhdessä osoittamaan mieltä.

Bussiin voit ilmoittautua maksamalla hinnan 15€ tilille FI32 1237 3000 1580 37 ja merkitse saajaksi Anarkistiliikkeen tuki ry. Ilmoita maksun viestikentässä sähköpostiosoitteesi, johon haluat saada tiedot bussin lähtöajoista. Ilmoittaudu bussiin viimeistään torstaina 13.8. Mikäli bussissa on tämän jälkeen vapaita paikkoja, voit tiedustella niitä osoitteesta bussiturkuun2020@protonmail.com.

Turku ilman natseja – nyt ja aina!

Mielenosoituksen tapahtuman ja tarkemmat tiedot löydät täältä: https://www.facebook.com/events/286963989176371/

Katso myös: