Oulu ilman natseja 6.12.

Kutsumme kaikki itsenäisyyspäivänä Oulun keskustaan marssimaan ensimmäiseen Oulu ilman natseja -mielenosoitukseen äärioikeistoa ja muukalaisvihaa vastaan – solidaarisen ja suvaitsevaisen Suomen puolesta.

Äärioikeistolainen retoriikka korostaa sananvapautta ja kansallista yhtenäisyyttä. Todellisuudessa äärioikeisto pyrkii luomaan vastakkainasetteluja ja vaientamaan kaikki, jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä. Äärioikeistolainen liikehdintä on uhka demokratialle ja sananvapaudelle eikä natsien marssimista minkään kaupungin kaduilla voi vain ohittaa olankohautuksella.

Meille suomalainen yhteiskunta on monikulttuurinen ja oikeudenmukainen. Emme hyväksy historian väärinkäyttöä, jota itsenäisyyspäivän omiminen äärioikeiston leikkikentäksi edustaa. Kansallismieliset natsit puhuvat heikommassa asemassa olevien puolustamisesta, mutta tätä käytetään vain tekosyynä oman mustavalkoisen ja vihamielisen agendan ajamiseen.

Suvaitsemattomuudella ei ole tilaa modernissa yhteiskunnassa, joten kokoonnutaan yhteen ja näytetään se.

Lisätietoja paikasta ja marssin kulusta myöhemmin!

Yhteydenotto ja yhteistyö: ouluilmannatseja@protonmail.com

Osallistu tapahtumaan myös facebookissa, jossa yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.