Tunnistatko näitä kahta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsentä Tampereen seudulta?

Väliaikaisesti kielletty Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL) jatkaa toimintaansa Tampereen seudulla käyttäen nimiä Kohti vapautta ja Suomalaisapu. PVL:llä on Tampereella tai muualla Pirkanmaan seudulla ainakin yksi toimitila, jossa natsit kokoontuvat ja pitävät Suomalaisapu-toimintansa varastoa (tiloja voi olla myös kaksi erillistä).

Uutisoimme hiljattain, että Juha Kortelainen niminen PVL:ssä aktivinen tamperelainen uusnatsi on kuvannut rasiminvastustajia nettiin. Uusnatsien henkilöllisyyden ja toiminnan valottaminen julkisuudessa vähentää todistetusti natsiväkivallan uhkaa ja vaikeuttaa äärioikeiston toimintaa.

Nyt tarvitsemme apua Kortelaisen kanssa mielenosoittajia kuvaneen toisen natsin tunnistamisessa. Tämän lisäksi Tampereen PVL:n ryhmässä toimii toinen henkilö, jonka henkilöllisyys ei ole selvillä.

Tunnistamaton natsi:

Tunnistamaton PVL:n jäsen Tampereella 15.9.2018 kuvaamassa rasisminvastustajia Juha Kortelaisen kanssa.
Tunnistamaton tamperelaisnatsi PVL:n mielenosoituksessa Helsingissä 6.12.2018.
Tunnistamaton natsi PVL:n mielenosoituksessa Tampereella 21.10.2017.
Tunnistamaton PVL:n jäsen vasemmalla natsien kokoontumispaikassa.

Toinen tunnistamaton natsi:

Toinen tunnistamaton natsi.

Molemmat tunnistamattomat natsit:

Etualalla molemmat PVL:n ryhmän tunnistamattomat henkilöt natsien taisteluharjoituksissa.
PVL:n Pirkanmaanryhmän kaksi tunnistamatonta henkilö harjoittelemassa puukon kanssa taistelemista. On epävarmaa onki oikealla oleva natsi sama kuin ylemmissä kuvissa oleva.

Jos tunnistat yllä olevat natsit tai osaat kertoa muuta tietoa äärioikeiston toiminnasta Pirkanmaalla laita sähköpostia osoitteeseen varistampere[ät]riseup.net tai varistoimitus[ät]riseup.net.

Katso myös: