16.9. Helsinki: Muistotilaisuus Jimi Karttuselle

A Memorial Event for Jimi Karttunen
(In english below)

Kolme vuotta sitten Pohjoismaisen vastarintaliikkeen natsi Jesse Torniainen pahoinpiteli järjestön tapahtuman yhteydessä Jimi Karttusen. Jimi kuoli kuusi päivää myöhemmin 16.9.2016. Kokoonnumme maanantaina 16.9. Helsingin asema-aukiolle kello 20:00 muistamaan Jimiä ja osoittamaan ettemme unohda häntä ja hänen rohkeuttaan kertoa natseille mielipiteensä heidän ihmisvihamielisestä politiikastaan. Voit tuoda paikalle kukkia ja kynttilöitä itsesi ja ystäviesi lisäksi.

Lepää rauhassa, Jimi.

Three years ago, Jimi Karttunen was assaulted by a member of the fascist Nordic Resistance Movement, Jesse Torniainen, at an event held by the organisation. Jimi died six days later on September 16th 2016. We will gather on Monday September 16th at 8PM at the railway station square to commemorate Jimi, and to show that we will not forget him or his courage to tell nazis his opinion about their misanthropic politics. Feel free to bring flowers and candles along with yourself and your friends.

Rest in peace, Jimi.

Tapahtuman järjestävät A-ryhmä ja Varis Helsinki. Liity tapahtumaan myös facebookissa.