Bussikuljetuksia Helsingistä ja Tampereelta Turkuun

Bussikyyti Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen

Tervetuloa bussikuljetukseen Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen sunnuntaina 18.8.2019!

Matkan hinta on 13 euroa. Sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 15.8 mennessä sähköpostiosoitteeseen bussikyytiturkuun@riseup.net, mistä saa myös lisätietoja lähtöajasta ja paikasta.

Äärioikeisto yrittää haalia väkeä mielenosoitukseensa ympäri Suomea, ei jätetä turkulaisia yksin, vaan mennään kadulle näyttämään, että meitä on enemmän.

Bussikuljetus Helsingistä Turku ilman natseja- mielenosoitukseen

Turku ilman natseja mielenosoitus järjestetään Turussa sunnuntaina 18.8.2019 protestina äärioikeistolaisen Kansallismielisten liittouman samana päivänä olevaa Kukkavirta-188 -mielenosoitusta vastaan. Rasistisille ja väkivaltaisille kansallissosialistiselle järjestölle tai niiden pyrkimyksille ei ole tilaa Turussa, Suomessa tai maailmassa. Turku ilman natseja mielenosoitus on avoin kaikille, jotka vastustavat rasismia ja fasismia ja haluavat rakentaa oikeudenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja vapaampaa maailmaa.

Ota ystäväsi mukaan ja lähde mielenosoitusmatkalle Turkuun! Voit ilmoittautua bussiin maksamalla 20 euroa tilille FI32 1237 3000 1580 37 (Anarkistiliikkeen tuki ry). Ilmoita samalla maksun viestikentässä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, johon tulet saamaan tiedot bussin lähtöpaikasta ja aikatauluista. Ilmoittautuminen on avoinna torstaihin 15.8. asti, tämän jälkeen paikkoja voi kuitenkin tiedustella sähköpostitse. Lähdetään yhdessä Turkuun näyttämään natseille, että emme halua heitä Turkuun tai minnekään muualle!

Kaikki lisätiedustelut ja kysymykset voi osoittaa osoitteeseen a-ryhma@riseup.net.

Katso myös:

Turku ilman natseja -tapahtuma löytyy myös facebookista.