TRE: Musta Pispala 12.-14.7.

(scroll down for english)

Anarkistinen vastakulttuurifestivaali Musta Pispala järjestetään tänä vuonna 12.–14. heinäkuuta Tampereella Pispalan kaupunginosassa. Luvassa on tuttuun tapaan keikkoja, työryhmiä, ruokaa ja urheilua. Tänä vuonna festivaalin järjestelyt poikkeavat kuitenkin hieman totutusta, ja seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

Festivaali alkaa avajaistapahtumalla ja keikoilla perjantaina 12. heinäkuuta. Kaikki työryhmät pidetään lauantaina 13. päivä. Lauantai-illalla on lisää keikkoja ja sunnuntaina festivaali loppuu koripallo-otteluun.

Vapaata työryhmähakua ei järjestetä, vaan järjestäjät ovat tänä vuonna kutsuneet valitut tahot työryhmien pitäjiksi. Mikään ei tietenkään estä osallistujia järjestämästä omia vapaamuotoisia kokoontumisiaan festivaalien aikana.

Samoin festivaalin käytössä olevat tilat poikkeavat totutusta, painottuen Näsijärven puoleiseen Pispalaan. Hirvitalo ei ole festivaalien käytössä! Muutokset liittyvät järjestäjäporukan pienuuteen ja tilojen päällekkäisiin varauksiin, eivätkä varmasti jää pysyviksi!

Varmistuneet työryhmät ja bändit vaikuttavat todella kiinnostavilta, pysykää kuulolla! Odotamme innolla festivaaleja ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi heinäkuussa Pispalaan osallistumaan ja tekemään näitä suurenmoisia festareita kanssamme!

-Musta Pispala -työryhmä

******

Anarchist counterculture festival Musta Pispala will be held in July 12th to 14th in Pispala district, Tampere. This year, as usual, there are gigs, workshops, food and sports. However, the arrangements differ a little from past years and you should pay attention on the following.

The festival begins with an opening event and gigs on Friday July 12th. All workshops will be held on Saturday 13th. There are more gigs on Saturday night and the festival ends with a basketball match on Sunday.

This year no applications for workshops are needed, as the organizers have chosen and invited the people or parties themselves. Of course nothing prevents participants to organize their own free-form meetings or workshops during the festival.

Likewise, the facilities used by the festival differ a bit, focusing more on the Lake Näsijärvi side of Pispala district. Hirvitalo is not in festival use this year. The changes are related to the small size of the organizing group and overlapping reservations of spaces and will definitely not be permanent!

The confirmed workshops and bands seem really interesting, so stay tuned! We are looking forward to the festival and warmly welcome you to Pispala, Tampere to participate and make a great festival with us!

-Musta Pispala workgroup