TKU 11.8. Seminaari: Fasismi Suomessa vuonna 2019

Miltä näyttää suomalainen fasismi vuonna 2019? Millä perusteella sunnuntaina 18.8. Kukkavirta-tapahtuman järjestävää Kansallismielisten liittoumaa voisi kutsua fasistiseksi?

Turku ilman natseja järjestää sunnuntaina 11.8. Kirjakahvilassa luennon ja keskustelutilaisuuden, jossa käymme läpi viime vuosien fasistisia ja rasistisia liikkeitä aina Rajat kiinni -liikkeestä soihtukulkueisiin ja kukkavirtoihin. Keskustelemme tavoista, joilla suomalainen äärioikeisto on muuttunut viime vuosina ja mihin suuntiin se on mahdollisesti muuttumassa esimerkiksi perussuomalaisten radikalisoitumisen ja Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäyntien myötä.

Tapahtuma alkaa noin tunnin mittaisella luento-osuudella, jonka jälkeen on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tervetuloa!

Katso myös: