Tunnistatko Hitlerin syntymää natsipropagandan levittämisellä Helsingissä muistaneita natseja?

asdas
Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen uusikaupunkilainen Ville Nurmela Porin ryhmästä ja Lappeenrannan ryhmän uusi jäsen Janne Iitiä.

Kuukausi sitten väliaikaisesti kielletty Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL) päätti kokeilla kepillä jäätä ja jalkautui launtaina 20. huhtikuuta 2019 Helsingin kaduille Adolf Hitlerin syntymän 130-vuotispäivänä jakamaan natsipropagandaa. Seura-lehti ehti jo uutisoida, että PVL aktivoi tämän myötä Kohti vapautta -nimellä kulkevan toimintansa.

Eri nimestä huolimatta toiminta on samaa vanhaa PVL:n natsiaatteen levittämistä, jonka murhanhimoinen poliittinen sisältö ei ole muuttunut laisinkaan. Toimintaa johtivat viime vuosina Helsingin ja Porin kaduilla toistuvasti nähdyt PVL-aktiivit Porin ryhmänjohtaja Cari Murto ja Helsingin ryhmänjohtajana Jesse Torniaisen tämän vankilaan joutumisen takia korvannut kidutusmurhaaja Rami Joukanen. Lisäksi mukana oli PVL:n vantaalaisaktiivi Jani Pihlaja Helsingin ryhmästä, joka muistetaan ennen kaikkea koululaisten ahdistelutapauksesta Rastilassa.

Mukana oli kuitenkin joukko uusia natsijärjestön jäseniä, joista osa vaikuttaa aiemmasta poiketen olevan alaikäisiä. Olemme tunnistaneet osan PVL:n tapahtumaan osallistuneista ihmisistä ja osasta tarvitsemme lisätietoa vahvistaaksemme jo saamamme tiedot.

Tunnistatko Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapahtumassa natsipropagandaa jakaneita henkilöitä alla olevista kuvista tai osaatko kertoa muuta tietoa natsien toiminnasta? Ota yhteyttä varistoimitus[at]riseup.net.

PVL:n Helsingin ryhmän Jani Pihlaja (vasemmalla) ja Porin ryhmänjohtaja Cari Murto (oikealla). Keskellä PVL:n katutoimintaan osallistunut nuori henkilö.
Ylemmässä kuvassa banderollia pidellyt nuori henkilö PVL:n katutapahtumassa. Taustalla ryhmänjohtajat Rami Joukanen Helsingistä (ruutupaita) ja Cari Murto Porista (lippalakki).