Tunnistatko muunsukupuolisten mielenosoitusta Tampereella häiriköineitä natseja?

Tampereella järjestettiin 31. elokuuta 2018 Muunsukupuolisten oikeuksien puolesta -mielenosoitus, johon osallistui arviolta 200 ihmistä. Vastaavia mielenosoituksia järjestettiin samoihin aikoihin Turussa ja Helsingissä. Helsingin mielenosoitukseen osallistui yli tuhat ihmistä. Tampereen mielenosoituksen kutsusta:

Tervetuloa osoittamaan mieltä Transpoliklinikoiden uusia linjauksia vastaan!

Linjauksen mukaan muunsukupuolisuusdiagnoosilla F64.8 ei ole enää mahdollista saada lähetettä tarvittaviin (korjaus)hoitoihin.

Tämä on vakava ihmisoikeusrikkomus. Kokoontukaamme siis yhteen kertomaan tämä muillekin.

Mielenosoituksen aikana kaksi natsijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) jäsentä tai tukijaa tulivat paikalle provosoimaan ihmisiä ja alkoivat liimata natsitarroja mielenosoituspaikalle. Toisella heistä oli PVL:n riimulogolla varustettu huppari. Molemmat osallistuivat mahdollisesti PVL:n natsimielenosoitukseen Turussa 18. elokuuta 2018.

Etualalla oikealla oleva ruutupaitainen henkilö ja vasemmalla oleva pitkähiuksinen henkilö osallistuivat Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen Turussa 18.8.2018.
Mielenosoittajat tekevät natsitervehdystä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa Turussa 18.8.2018. Oikealla etualalla tunnistamattomat henkilöt, jotka saattoivat olla Tampereen mielenosoitusta muunsukupuolisten oikeuksien puolesta häiriköineet natsit.

PVL:n natsi-ideologiaan kuuluu valkoisen ylivallan lisäksi keskeisesti viha seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. Homoviha on konkretisoitunut kaasuhyökkäyksenä Helsingin Pride-kulkueeseen sekä  useiden muiden Pride-tapahtumien häiriköintinä Helsingistä Ouluun. PVL:n osastot Ruotsissa ja Norjassa ovat myös häiriköineet paikallisia Pride-tapahtumia.

Vaikka sukupuoli ja seksuaalisuus ovat täysin eri asioita, menevät ne natsien vihalle ja väkivallalle perustuvassa ideologiassa täysin sekaisin ja yhdistyvät satunnaisista aineksista koostettuun laajaan viholliskuvaan. Tampereen muunsukupuolisten oikeuksia vaatineen mielenosoituksen häiriköinti tuo esiin natsien transvihan ja takertumisen fanaattisen fundamentalistisesti binääriseen sukupuolijärjestelmään.

Tunnistatko Tampereen muunsukupuolisten mielenosoitusta häiriköineitä natseja tai osaatko kertoa muuta tietoa Tampereen seudun natseista? Laita sähköpostia varistampere[at]riseup.net.

Katso myös: