Helsinki: Muistotilaisuus Jimi Karttuselle

(In english below)

Kaksi vuotta sitten Pohjoismaisen vastarintaliikkeen natsi Jesse Torniainen pahoinpiteli järjestön tapahtuman yhteydessä Jimi Karttusen. Jimi kuoli kuusi päivää myöhemmin 16.9.2016. Kokoonnumme sunnuntaina 16.9. yhdessä Helsingin asema-aukiolle kello 20:00 muistamaan Jimiä ja osoittamaan ettemme unohda häntä ja hänen rohkeuttaan kertoa natseille mielipiteensä heidän ihmisvihamielisestä politiikastaan. Voit tuoda paikalle kukkia ja kynttilöitä itsesi ja ystäviesi lisäksi.

Lepää rauhassa, Jimi.

Tapahtuman järjestää Varis Helsinki ja A-ryhmä.

Two years ago member of the Nordic resistance movement Jesse Torniainen assaulted Jimi Karttunen at an event held by the organisation. Jimi died six days later on 16.9.2016. We will gather on Sunday 16.9 at 20:00 at the railway square to commemorate Jimi and to show that we will not forget him or his courage to tell nazis his opinion about their misanthtopic politics. You can bring flowers and candles along with yourself and your friends.

Rest in peace Jimi.

The event is organized by Varis Helsinki and A-ryhmä.