Tampereen Mustan Pispalan tärpit: Alustuksia Rojavasta ja ruotsalaisesta antifasismista

Tampereella tänä viikonloppuna 13.-15. heinäkuuta 2018 järjestettävän Musta Pispala -festivaalin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan. Ohjelman löydät täältä ja aikataulut täältä!

Varis Tampere järjestää työpajan, jossa Rojavassa aikaa viettänyt henkilö kertoo kokemuksistaan. YPG-vapaaehtoisena oleminen: kokemuksia ja tilannekatsaus Pohjois-Syyriasta -niminen työpaja järjestetään perjantaina klo 16:00.

Lauantaina tukholmalaiset toverit KÄMPA STHLM -ryhmästä puhuvat aiheesta Antifasistisia strategioita – kuinka rakentaa laajoja ja kestäviä antifasistisia liikkeitä klo 12:00-13:00. Päivän aikana kuullaan myös lisää elokuussa Tukholmassa olevasta Strike Back -lakkoaktiosta ja Pirkanmaalla järjestettävästä antiautoritaarisesta kesäleiristä.

Kehotamme tutustumaan koko viikonlopun mielenkiintoiseen ohjelmaan ja iltojen loistavaan keikkatarjontaan Mustan Pispalan kotisivulla.