Terveisiä Tukholmasta: Behdad vapaaksi, loppu karkotuksille!

Karkotusuhan alla oleva Iranin syrjittyyn kurdivähemmistöön kuuluva Behdad on välittömässä kuolemanvaarassa, jos hänet palautetaan Suomesta Iranin diktatuuriin. Tukholman anarkistisilla kirjamessuilla otettiin tukikuva Behdadille ja levitettiin tietoa hänen tilanteesta. Behdadin tueksi on kampanjoitu voimakkaasti Tampereella sekä muissa kaupungeissa ja hänen Iraniin karkottamista vastustavan adressin on allekirjoittanut jo yli 4800 ihmistä.

Behdadin tukijoista koostuvan Behdad vapaaksi -sivun mukaan hänen tukena on vapaaehtoisia Vapaa liikkuvuus -verkostosta, jonka toimintaa suosittelemme tukemaan lahjoituksilla. Ohjeet lahjoituksen tekemiseen löydät täältä.

Allekirjoita vetoomus Behdadin puolesta: Behdadia ei saa palauttaa Iraniin.

Behdadin tukisivu Facebookissa: Behdad vapaaksi.

Behdad vapaaksi, loppu karkotuksille!