Erävoitto Mostafalle, Behdadin tueksi kampanjointi jatkuu eri kaupungeissa

Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin -mielenosoitus Tampereella tiistaina 12.6.2018. Kuva: Stop Deportations.

Kerroimme tiistaina, että Pirkanmaalla asuvaa Mostafaa uhkaa pakkopalautus Irakiin. Tuolloin Tampereella järjestettiin mielenosoitus Mostafan tueksi. Vapaa liikkuvuus Tampere -ryhmän mukaan Mostafa jätti keskiviikkona 13.6. uuden turvapaikkahakemuksen ja hänet päästettiin vapaaksi odottamaan päätöstä. Mostafa ei kuitenkaan ole vielä turvassa ja tilanne voi muuttua, kun Maahanmuuttovirasto on arvioinut hakemuksen. Jos tilanne sitä vaatii, Mostafalle järjestetään luultavasti lisää näkyvää tukitoimintaa. Jos et vielä allekirjoittanut vetoomusta Mostafan tueksi kirjoita se nyt!

Myös kampanjointi Behdadin puolesta on käynyt kuumana Tampereella. Kuluneen kuukauden aikana Behdadin tueksi on järjestetty mielenosoitus Helsingissä ja Tampereella, eri kaupungeissa on otettu tukikuvia ja videoita, Behdadia ei saa palautata Iraniin -vetoomukseen on kerätty yli 5000 allekirjoitusta ja katuja on koristeltu Behdadin tilanteesta tiedottavilla julisteilla ja tarroilla. Variksen Helsingin ja Turun ryhmät ovat levittäneet myös julisteita kaupungeissaan tuen osoituksena Behdadille.

Behdadin tilanteesta tiedottamista Turun kaduilla.
Turku.
Helsinki.
Helsinki.
Tampereella suuri joukko Behdadin tukijoita on levittänyt Behdadin tilannetta koskevia julisteita ja tarroja ympäri kaupunkia.
Tampere.

Katso myös: