TKU 25.4: Infotilaisuus sorrosta antifasisteja vastaan Venäjällä

 

Antifasistinen puhuja Venäjältä kertoo vuonna 2017 alkaneista ja vuoden 2018 aikana jatkuneista tukahduttamistoimista antifasisteja vastaan. Esitelmässä kerrotaan kuinka viranomaiset ovat hankkineet kiduttamalla tunnustuksia tekaistuun terroristijärjestöön kuulumisesta, ja ympäri maailmaa tehdyistä solidaarisuusaktioista pidätettyjen puolesta.

Tule kuuntelemaan tuoreimmat kuulumiset Venäjältä, paikalla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua tukahduttamistoimien vastustamisesta. Puhe on venäjäksi ja tulkataan englanniksi.

Turun Kirjakahvila klo 19.00

 

Tervetuloa!

Info-evening about Russian anti-fascists and the state’s repression

An anti-fascist guest from Russia describes describes the repression by the FSB against anti-fascists and anarchists that started in the end of 2017 and that has continued in 2018. During the talk we will hear how confessions has been got through methods of torture and also how there has been actions of solidarity made all over the world.

Come and listen to the last updates about the events in Russia, and pose your questions to the guest. The talk is in Russian, but will be translated to English.

In Turku Bookcafé at 19.

Welcome!

 

Solidarity events for Russian anti-fascists in February and March

Maaliskuun 18. kansainvälinen solidaarisuuspäivä venäläisille anarkisteille

Raportti kansainvälisen solidaarisuusviikon tukitoiminnasta Venäjän vangituille anarkisteille ja antifasisteille

Virkavalta Pietarin antifasistien kimpussa: pidätyksiä, kidutusta, terrorismisyyte, kotietsintöjä