Tampere: AMMR tuki-illallinen anarkistivangeille ja luento

Tervetuloa vegaaniselle tuki-illalliselle sekä kuuntelemaan berliiniläisen journalistin Sören Kohlhuberin luentoa: ”Retrofever – Nationalistic backlashes and the new strategies of far-right in Eastern Germany”. Tapahtuma ja illallinen klo 18.00 alkaen.  Alustuksen kieli on englanti. Tuki-illallisen tuotto ohjataan solidaarisuustyöhön anarkistivangeille.

Tapahtuman järjestää Anarkistinen Mansen Mustaristi ja Varisverkosto Tampere

***

Sören Kohlhuber (syntynyt 1980, Berliini) on työskennellyt vuodesta 2011 alkaen kuvajournalistina. Sören tutkii äärioikeistolaisia liikkeitä, erityisesti Saksan itäisissä osissa. Tähän mennessä hän on dokumentoinut yli 150 äärioikeiston mielenosoitusta ja tapahtumaa. Viimeisen kahden vuoden aikana Sören on kirjoittanut kaksi kirjaa näistä kokemuksistaan. Kohlhuber ei keskity pelkästään äärioikeiston tarkasteluun, vaan seuraa samalla myös antifasististen liikkeiden taktiikoita sekä poliisin reaktioita vastamielenosoituksia kohtaan. Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana Sören on kiertänyt useissa Euroopan maissa dokumentoimassa äärioikeistolaisia mielenosoituksia.

Lisätietoa:
Flickr: https://www.flickr.com/photos/soerenkohlhuber/
Twitter: https://twitter.com/soerenkohlhuber?lang=fi

Julkaisut:
Sören Kohlhüber (2016): Deutschland, deine Nazis, Epubli, ISBN 978-3-7375-9247-5.
Sören Kohlhüber (2016) Retrofieber – Wenn Neonazis die ostdeutschen Straßen zurückerobern, Epubli, ISBN: 9783741844430.