Koko Tampere vihaa natseja -mielenosoitus

KOKO TAMPERE VIHAA NATSEJA, Keskustorilla lauantaina 21.10 kello 11:00

Älä anna natsien ottaa haltuun Tampereen katuja, vaan tule vastustamaan natsimarssia Keskustorille lauantaina 21.10. kello 11:00.

Natsijärjestö Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoituksen Tampereella lauantaina 21.10. Järjestö on aikaisemmin järjestänyt Tampereella ennaltailmoittamattomia mielenosoituksia, joiden yhteydessä ohikulkijoita on pahoinpidelty. Tämä mielenosoitus poikkeaa kuitenkin aikaisemmista, sillä järjestö pyrkii näyttämään voimaansa Tampereella tuomalla kaupunkiin natseja koko Suomen ja Pohjoismaiden alueelta.

Lukuisia väkivaltaisia iskuja ympäri Pohjoismaita tehnyt PVL on syyllistynyt Suomessa muun muassa Pride-marssia vastaan suunnattuun kaasuhyökkäykseen, Jyväskylän natsimellakkaan ja Jimi Karttusen kuolemaan johtaneeseen pahoinpitelyyn. Ruotsissa väkivalta on ollut vielä mittavampaa. Natsiväkivallan lisääntyminen ei ole kuitenkaan tapahtunut ilman vastareaktiota, ja vuosi sitten järjestöä vastustanut Peli Poikki -mielenosoitus keräsi Helsingissä 20 000 ihmistä. Samoin itsenäisyyspäivänä PVL:n marssia vastusti yli 3000 ihmisen joukko.

Emme halua luovuttaa Tampereen katuja natseille, vaan meidän on lähdettävä kaduille vastustamaan heidän sortavaa ja ihmisvastaista politiikkaansa. Siksi kutsummekin kaikki fasismia vastustavat paikalle ilmaisemaan, mitä mieltä me olemme natseista ja heidän marsseistaan.

Koko Tampere vihaa natseja -tapahtuman taustalla on yhteenliittymä tamperelaisia yksityishenkilöitä, järjestöväkeä ja muita toimijoita. Täyttäkäämme Tampereen kadut fasisminvastaisilla iskulauseilla, kylteillä ja banderolleilla. Levitä tietoa mielenosoituksesta ja tule paikalle yksin tai ystäviesi kanssa. Tapahtuma on luonteeltaan rauhanomainen.

Mielenosoituksen kellonaika ja tarkempi sijainti selkiintyvät lähiaikoina.

tampereilmannatseja@gmail.com
http://facebook.com/tampereilmannatseja