Helsingistä bussikuljetus Koko Tampere vihaa natseja -mielenosoitukseen

BUSSIKULJETUS KOKO TAMPERE VIHAA NATSEJA- MIELENOSOITUKSEEN

English below

Natsijärjestö Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoituksen Tampereella lauantaina 21.10. Järjestö on aikaisemmin järjestänyt Tampereella ennaltailmoittamattomia mielenosoituksia. Tämä mielenosoitus poikkeaa kuitenkin aikaisemmista, sillä järjestö pyrkii näyttämään voimaansa Tampereella tuomalla kaupunkiin natseja koko Suomen ja Pohjoismaiden alueelta.

A-ryhmä, Anarkistiliitto Alusta, TAL sekä Varis Helsinki järjestävät bussikuljetuksen Helsingistä Koko Tampere vihaa natseja- mielenosoitukseen. Bussi lähtee Helsingistä aamupäivällä lauantaina 21.10 ja palaa takaisin samana iltana. Tarkemmat ajat ilmotetaan viikon aikana. Bussimatkalle voi ilmoittautua maksamalla matkan hinnan eli 20 euroa tilille FI30 1237 3000 1602 07 (maksujn saaja Anarkistiliikkeen tuki ry ja viite 1614) ja ilmoittamalla maksun viestikentässä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautumisten aikaraja on torstaina 19.10. klo 23.00. Maksamalla matkan varaat itsellesi paikan bussissa ja saat myöhemmin sähköpostitse tietoa matkan aikatauluista. Mahdollisuutta varata matkaa edes takaisin ilman maksamista ei ole eikä maksettua matkan hintaa palauteta peruttaessa. Yhteen suuntaan matkustavien on mahdollista ilmoittautua varasijoille joilta bussia täytetään mikäli paikkoja jää täyttämättä. Yhdensuuntainen matka maksaa 10 euroa. Varasijoille ilmoittautumiset ja muut kyselyt voi lähettää osoitteeseen a-ryhma@riseup.net.

Lähde mukaan bussimatkalle Helsingistä Tampereelle näyttämään ettemme kaipaa natseja minnekkään!

Koko Tampere vihaa natseja- mielenosoituksen tapahtuman ja uusimmat tiedot löydät täältä: https://www.facebook.com/events/911370135676620/

BUS RIDE TO ‘THE WHOLE TAMPERE HATES NAZIS’ DEMONSTRATION

Neo-nazi organization Nordic Resistance Movement (NRM) has announced to organise a demonstration in Tampere on Saturday 21.10. The organisation has in the past had demonstrations without prior notice. This demonstration differs from earlier ones, because the organization aims to show their power in Tampere by bringing together neonazis from Finland and the Nordic area.

A-ryhmä and Varis Helsinki are organising a bus ride from Helsinki to ‘The Whole Tampere Hates Nazis’ demonstration. The bus will leave from Helsinki in the early day on Saturday 21.10 and return back on the same evening. More accurate times will be announced within a week. One can register to the bus trip by paying the trip fee, 20 euros, to a bank account FI30 1237 3000 1602 07 (receiver of payment is Anarkistiliikkeen tuki ry and the reference is 1614) and notifying in the message field of the payment one’s name and e-mail address. Deadline for registering is on thursday 19.10 at 23:00. By paying the trip you reserve a place for yourself on the bus and later you will receive information about the timetables of the trip. Reserving a trip back and forth without paying is not possible. One way passengers have the possibility to register for reserve seats, which will be used to fill the bus if all seats are not taken. One way trip costs 10 euros. Registeration for reserve seats and other inquiries and questions can be sent to the address: a-ryhma@riseup.net

Join us on the bus ride from Helsinki to Tampere to show that we want Nazis nowhere!

‘The Whole Tampere Hates Nazis’ demonstration Facebook event and latest information can be found here:
https://www.facebook.com/events/911370135676620/