HKI 8.9. Infotapahtuma Göteborgin antifasistisista protesteista

Perjantaina 8.9. klo 18 – 21 Uuden ylioppilastalon Kupolissa, Mannerheimintie 5 B (7. kerros)

A-ryhmä ja Varis Helsinki järjestävät Kupolilla perjantaina infotilaisuuden kaikille Göteborgin antifasistisista vastamielenosoituksista kiinnostuneille. Ruotsin antifasistista liikettä vuosia läheltä seurannut toveri kertoo myös mitä on tapahtunut vuosien 2014-2015 kovan repressioaallon jälkeen sekä kertoo erityisesti Pohjoismaista Vastarintaliikettä vastaan järjestettävistä antifasistisista protesteista Göteborgissa 30.9.2017. Tule paikalle kuuntelemaan ja ilmoittaudu matkalle jo nyt!

Varis-verkosto, TAL ja A-ryhmä ovat järjestämässä bussikyytejä Suomesta Göteborgin antifasistisiin protesteihin. Matkan arvioitu hinta tullee olemaan noin 60 euroa. Ota yhteyttä osoitteeseen matkaruotsiin[aaaat]riseup.net ja ilmoittaudu jo tänään, viimeistään 14.9 mennessä (siihen mennessä matka myös maksettuna)! Mitä nopeammin ilmoittaudut ystäviesi kanssa, sitä nopeammin saamme kaikki käytännön järjestelyt hoidettua. Tulemme myös järjestämään infokiertueen isoimmissa kaupungeissa syyskuuun puolivälissä. Don’t mourn, get organized for Göteborg!

Katso myös tapahtuma facebookissa.

Lue lisää:

ARNA: Natsimarssia vastaan Göteborgissa! Fight the Nazi March in Gothenburg!