Ei meidän nimissämme – Turku rasismia vastaan

Vapaa Turku järjestää mielenosoituksen perjantai-iltana 25.8. Kokoontuminen Kauppatorilla kello 17:30.

Vastustetaan fasisteja Kauppatorilla part 2!

Suomi Ensin saapuu jälleen Kauppatorille huomenna 25.8. aikomuksenaan jatkaa vihanlietsontaansa. On aika näyttää heille uudestaan, ettei moista kaivata Auran rannoille!

Perjantaina 18.8. Turussa tapahtunui järkyttävä veriteko, jossa marokkolainen turvapaikanhakija ja ISIS-fanaatikko riehui kaupungin keskustassa puukon kanssa ja tappoi kaksi naista sekä haavoitti yhteensä kahdeksaa muuta. Heti seuraavana päivänä (19.8.) Suomi Ensin -ryhmän fasistit tarttuivat tilaisuuteen tanssia uhrien haudoilla ajamalla ihmisvihamielistä politiikkaansa keskellä Turkua. Silloin kuitenkin joukko turkulaisia osoitti, ettei tässä kaupungissa kaivata opportunistisia rasisteja, vaan paras ase terrorismia vastaan on rajat ylittävä solidaarisuus.

Turun veriteko oli ehdottomasti misogyyninen, eikä naisiin kohdistuva väkivalta ole millään tavalla uusi asia Suomessa – todisteena myös rasistien aktiivinen poliittisten vastustajien huorittelu ja uhkailu. Kyllä rakkaudelle, yhdenvertaisuudelle ja ihmisarvolle, jyrkkä ei rasismille, islamismille ja seksismille!

Kutsu ystäväsi mukaan ja nähdään Kauppatorilla perjantaina klo 17.30! Tuo mukanasi kylttejä, banderolleja, lippuja, kilkuttimia, kattiloita tai rumpuja, mielikuvitus on rajana!

(Huom. rasistien kokoontuminen alkaa kello 18)

Lisää luettavaa:

Varisverkoston teksti liittyen lauantain rasistiseen mielenosoitukseen Helsingissä, järjestäjät osin samaa porukkaa kuin Turussa: https://varisverkosto.com/2017/08/samat-rasistit-uudella-nimella-mista-terrorismin-vastaisesssa-mielenosoituksessa-on-kyse/