HKI 6.6. Fasismi Suomessa 2017 / Fascism in Finland 2017

Varis Helsinki järjestää tiistaina 6. kesäkuuta infotilaisuuden Lymy-tilassa (Hämeentie 30) kello 17:00-19:00.

Ysärin natsiskinheadeista 612-soihtukulkueeseen, uusfasismilla on Suomessa jo vuosikymmenien perinteet. Miltä näyttää fasistinen poliittinen ympäristö Suomessa vuonna 2017? Luennolla luodaan katsaus Suomessa tällä hetkellä aktiivisiin fasistisiin ryhmiin. Tilaisuuden lopussa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle.

Lymyyn pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunuilla sivuovesta, lähin vessa johon pyörätuoli mahtuu on julkinen vessa Haapaniemen kentän reunalla, muutama sata metriä keskustaan päin. Alustus pidetään suomeksi, tarpeen tullen tarjolla on myös käännös englanniksi.

Tapahtuman järjestää vuoden 2014 alussa perustettu antifasistisen Varis-verkoston Helsingin ryhmä.

Tapahtuma on osa Mustaa Kalliota.

*   *   *   *   *

Varis Helsinki organises on Tuesday the 6th of June an info event in the space Lymy (Hämeentie 30) from 5pm to 7pm.

From the 90s Nazi skinheads to the 612 torch march, neo-Fascism in Finland has decades of tradition. What does the fascist political environment look like in Finland 2017? The lecture gives insight to the currently active fascist groups in Finland. At the end of the event, there will be space reserved for questions and open conversation.

Lymy is accessible by wheelchair and stroller through the side door, closest bathroom that is wheelchair accessible is a public bathroom next to the Haapaniemi football field, few hundred meters from the venue towards the city center. The speak will be held in Finnish and translation provided if necessary.

The event is organised by the Helsinki group of the anti-fascist Varis network founded in early 2014.

The event is part of the Musta Kallio festival.

Varis-verkosto
Varisverkosto.com
Facebook.com/Varisverkosto
twitter.com/Varisverkosto

Lymy
Lymy.life
Facebook.com/Lymypaikka

Musta Kallio
mustakallio.noblogs.org
twitter.com/Musta_Kallio