Paneelikeskustelu The Antifascists -dokumentti-illassa

Helsingissä järjestetään paneelikeskustelu antifasismista The Antifascists -dokumenttielokuvan jälkeen Kino Andorassa klo 20:00. Paneelikeskustelun puhujiksi ovat nyt varmistuneet Suvi Auvinen, Mikael Brunila, Suldaan Said Ahmed sekä tukholmalaisessa Kämpa STHML -ryhmässä aktiivinen Liv.

The Antifascists -dokumentti vie meidät militanttien, antifasisteiksi kutsuttujen ryhmien naamioiden taakse. Elokuva esittelee katsojille antifasistista liikettä ja analysoi viime vuosien kehitystä Ruotsissa, Kreikassa ja laajemminkin Euroopassa. Keskeiset henkilöt kertovat dokumenttissa näkemyksistään ja radikaalista politiikastaan, mutta analysoivat samalla kriittisesti myös omaa väkivaltaansa ja militanssiaan.

Liput sekä ennakkoon Mustan kanin kololta (Hämeentie 26) että ovelta 5 euroa.

Katso myös:

2.3. The Antifascists -dokumenttinäytös (Andorra, Helsinki)

Kämpa STHLM -haastattelu englanniksi kaivuri.info-sivulla.