2.2. Eroa Sipilä! -mielenosoitus

eroa_sipila

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

2.2.2017 kello 17:30 – 21:00
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e
Helsinki

EROA SIPILÄ!
Valtiopäivien avajaiset huipentuvat Finlandia-talolla pidettävään konserttiin, joka alkaa kello 19.00. Pidetään Finlandia-talon ulkopuolella melua tuodaksemme esiin ajatuksiamme vyönkiristyspolitiikasta, joka perustuu puhtaasti ideologiaan. Liity kuoroon! Mitä enemmän meitä on, sitä äänekkäämmin lomalta palaaville kansanedustajille menee viesti perille! Eroa Sipilä! Vähemmästäkin Suomessa ovat ministerit joutuneet eroamaan!

Mielenosoitus on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tervetuloa itsetehtyjen bandisten plakaattiesi tai järjestötunnuksiesi kanssa. Mielenosoituksessa ei hyväksytä väkivaltaa eikä minkäänlaista rasismia tai fasismia tai niihin viittaavia tunnuksia.

Nightschoolers koostuu pienestä joukosta ihmisiä, jotka toimivat mm. taide- ja teatterialalla. Kyseessä ei ole yhdistys vaan avoin verkosto. Olemme järjestäneet mm. lukupiirejä, elokuvailtoja ja keskustelutilaisuuksia, jotka usein käsittelevät mm. järjestäytymistä. Nyt päätimme järjestää tämän tapahtuman, sillä monet muut tahot eivät ole tarttuneet toimeet. Olemme kokeneet, että esim. oppositiossa ja ay-liikkeessä on liian hiljaista.

Tapahtuma facebookissa.

2.2.2017 at 5:30 pm – 9 pm
At Finlandia House
Mannerheimintie 13e
Helsinki

RESIGN SIPILÄ!
The 2017 Parliamentary inauguration ends with a concert at the Finlandia Hall, starting at 19:00 hrs. Let’s make some noise outside of the Finlandia Hall and make our opinions heard about the ideology-based austerity politics. Join the choir! The more we are, the better! The MPs returning from holidays can hear our message! Resign Sipilä! Ministers have been forced to step down for lesser issues in the past.

The demonstration is not affiliated with any political party. Join us with your self-made banners, signs or organisation flags and symbols. However, we do not tolerate violence, any kind of racism or fascism, or any symbols relating to such groups in the demonstration.

Nights Schoolers consists of a small group of people working in fields such as visual arts and theatre. NS is not an association, but rather functions as an open network. We have organised reading groups, screenings and seminars with focus in topics such as unionising. We decided to organise this event, as we have felt that the opposition and labour unions have been too quiet about the matter.

The event in facebook.