Helsinki Kansankeittiö: Kuulumisia Rojavasta

afarojava

Sunnuntaina 18.12. Kupolin kansankeittiön teemana on Rojava.

Rojavan itsehallinnoliselle alueelle Pohjois-Syyriaan on vuodesta 2012 lähtien rakennettu vapauteen ja tasa-arvoon perustuvaa yhteiskuntaa. Samalla Rojava ja sen itsepuolustusjoukot ovat olleet etulinjassa taistelussa jihadismia, ympäröiviä autoritaarisia valtioita ja kapitalismia vastaan.

Tapahtumassa kuullaan lyhyt alustus antifasismista sekä antifasistisen liikkeen, Rojavan ja kansainvälisen solidaarisuuden välisistä yhteyksistä. Tämän jälkeen katsotaan lyhyt dokumentti YPJ:n naistaistelijoista, jota seuraa vapaa keskustelu.

Tarjolla:
– perunamuusia ja tattaria
– seitanpata
– papupata
– korealainen porkkanaraaste

Sunnuntaina kello 16:00 Uuden Ylioppistalon Kupolissa, Mannerheimintie 7 B (7. krs), Helsinki.

Tapahtuman tuotot käytetään antifasistisen toiminnan tukemiseen.

Järjestäjät: A-ryhmä ja Varis Helsinki