Turku Thaiboxing Club hyväksyy valmentajien natsisympatiat ja väittää olevansa rasismivapaa

Rasismista irtisanoutuminen ilman mitään sanktioita natsisympatioista kärsiville on tuttua puhetta viimeisen vuoden aikana.  Muun muassa Perussuomalaisten johdossa on kunnostauduttu Olli Immosen “harjaamisessa” ja katsottu vierestä kun persukansanedustajat puhuvat äärioikeiston tapahtumissa, jossa hehkutetaan kansanmurhia ja tuuletellaan kainaloita. Ikävä kyllä ttbc:n Pasi Luukkanen, Juha Tolonen ja ottelija Pasi Kupila eivät ole rajoittaneet natsitoimintaansa pelkästään nettiöyhöttämiseen, vaan he ovat ilmeisesti osallistuneet aktiivisesti rajatkiinni-tapahtumiin sekä ainakin Tolonen rasistisiin katuparioihin, joiden tarkoitus on aiheuttaa pelkoa kaikissa jotka katupartiot katsovat vihollisekseen. Alla olevissa kuvissa on muutama esimerkki Rajat Kiinni-mielenosoituksesta ja lisää Luukkasen ja Tolosen natsisympatioista.

prk2

prk3Pasi Luukkanen ja Pasi Kupila syksyn rajat kiinni mielenosoituksessa Turussa, tässä seurassa, myöhemmin myös tässä seurassa.

plLuukkanen tykkää marginaalinatsivihkosista ja -levyistä tammikuussa.

phKuvakaappaus heinäkuulta 2016. Luukkasen kaveripiirissä kainaloiden tuuletus on yleistä ajanvietettä.

Juha Tolonen on syksystä asti ollut kiinnostunut katupartioinnista, tässä kuvakaapauksessa hän ilmoittaa osallistuvansa katupartiointiin Turussa syksyllä 2015. Ei ole selvää osallistuuko hän edelleen rasistisiin katupartioihin, mutta ainakin Tolonen jakaa edelleen islamofobista ja rasistista materiaalia facebookissa samalla kun mainostaa ttbc:tä aktiivisesti. Myös Luukkanen on tykännyt katupartion kokoontumisesta, kuten kuvasta näkyy.

juha_tolonen_turku_katupartiot_natsi_2015

juha_tolonen_katupartiot_natsi_turku2015

Onko natsi-ideologian levittäminen ja kannustaminen sosiaalisessa mediassa sekä verkostoituminen natsien kanssa vapaa-ajan puuhaa joka ei vaikuta muuhun elämään? Jättävätkö Luukkanen, Tolonen ja Kupila rasisminsa ja natsi-ideologian pukuhuoneeseen kun he valmentavat ttbc:llä?  Jättääkö Luukkanen natsi-ideologiansa toiselle facebooktililleen kun päivittää ttbc:n sivuja? Ikävä kyllä rasismin ja natsismin hyväksyminen – on se sitten välillistä tai välitöntä – lisää  rasistien ja natsien legitimiteettiä yhteiskunnassa, lisää eriarvoisuutta ja aiheuttaa suoraa vaaraa kaikille joita natsit ja rasistit pitävät vihollisinaan. On surullista, jos ttbc kokee, että ei pysty eikä halua puuttua toimijoidensa rasismiin ja natsismiin, tai osallistumiseen rasistisiin mielenosoituksiin ja katupartioihin. Ehkä ttbc:n sponsorit, yhteistyökumppanit ja harrastajat haluavat.


Varisverkosto on saanut vinkkejä näistä kuvista anonyymilta lähteeltä. Juttuvinkkejä ja kuvamaterialia voi lähettää osoitteeseen varisturku[ääääät]riseup.net.