Varisverkosto tukee Kansainvälisen naistenpäivän mielenosoituksia Turussa, Tampereella ja Helsingissä

12801373_10207425919299021_3679194890430794002_n
Helsingin Otetaan yö takaisin -tapahtuman taustakuva. Kuvitus: Johanna Bruun.

Varisverkosto tukee kolmessa kaupungissa Kansainvälisenä naistenpäivänä järjestettäviä Otetaan yö takaisin -mielenosoituksia. Feministisiä mielenosoituksia järjestetään tänä vuonna tiistaina 8.3. Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Kannustamme kaikkia antifasisteja ottamaan osaa paikalliseen mielenosoitukseen. Feministinen, antifasistinen ja antikapitalistinen järjestäytyminen lähtee aina paikalliselta tasolta ja paikallisista olosuhteista, mutta liittyy osaksi kansainvälistä ja solidaarista liikettä. Otetaan yö takaisin!

Turun mielenosoituksen järjestäjien kutsu Facebookissa sekä sivuillamme.

Helsingin mielenosoituksen kutsu järjestäjien kutsu Facebookissa sekä sivullamme.

Tampereen mielenosoituksen järjestäjien kutsu Facebookissa sekä sivullamme.