Rajat Kiinni -hörhöt vaativat Turussa paluuta 1940-luvulle: “rajat kiinni, uunit auki!”

pic_5_843895_k843904_651

Julkinatsi Susanna Kaukinen väitti YLEn Aamu TV:ssä maanantaina 25.1. että Rajat Kiinni puhuu vaikenevan kansan äänellä. Vaikeneva kansa taitaa olla melkoinen niukkuustuote Turun suunnalla sillä saman päivän illalla Turun kaupungintalon edessä pidettyyn ihmisvihamieliseen Rajat kiinni -mielenosoitukseen osallistui alle 20 ihmistä. Kaukisen fanipoikien kyvyt ilmaista tuntojaan tiivistyivät heidän mantran lailla hoilaamansa “rajat kiinni, uunit auki!” -iskulauseeseen.

Nämä tunteiden vähälukuiset tulkit ovat jo muutaman kerran aiemmin tänä talvena pitäneet keskinäisiä messujaan Turun kaupungintalon ulkopuolella. Ennen viime maanantain mielenosoitusta sen järjestäjiin kuuluva Mario Argenta ennusti sen olevan edellistä mielenosoitusta menestyksekkäämpi. Tältä turkulaisen poliitikon kuvaamalta videolta näemme mielenosoituksen koko loistokkuudessaan.

Ihmisvihamielisiä ja rasistisia hoilottajia vastaan asettui lukumääräisesti paljon suurempi vastamielenosoitus, johon osallistui noin 70 eri ikäistä ja eri sukupuolista henkilöä. Antirasistisessa mielenosoituksessa pidettiin monta puhetta. Yksi puheenpitäjistä oli nainen, joka kertoi kuinka edellisenä perjantaina Helsingissä pari suomalaismiestä olivat “suvakkeja” kiroten hyökänneet hänen ja hänen ystävänsä kimppuun ja pahoinpidelleet heitä. Näiden ihmisvihamielisten rasistien hyökkäyksessä naisia kohtaan ei ollut mitään uutta. Rasistien ja fasistien toitotukset naisrauhasta eivät ole mitään muuta kuin keppihevonen, jolla ajaa omaa ihmisvihamielistä agendaansa.

Otamme mielellämme vinkkejä vastaan mikäli tunnistatte henkilöitä jotka osallistuvat näihin mielenosoituksiin tai ovat niitä järjestämässä. Rasistien ja fasistien liike Suomessa on pysäytettävä nyt! Ota yhteyttä: varisturku[ät]riseup.net

Katso myös:

“Naisrauhaa” vaativa Tampereen äärioikeiston aktiivi tuomittu naisen pahoinpitelystä

Yle Aamu-tv kutsui vieraaksi äärioikeistolaisia hörhöjä

Äärikansallismielisyys roihuaa Helsingin rasistisissa mielenosoituksissa

Tampereen rajat kiinni -kokoontumisessa bonareita, uskovaisia ja Seppo Lehto